Töissä täällä

Töissä parasta ovat mukavat ja reilut työtoverit! Vaan miten sinua kuitenkin on kahvihuoneessa vastassa aina tyhjä pannu ja juuri sinä joudut kahvinkeittäjäksi? Miksi joku syö keksejäsi, vaikka olet kirjoittanut nimesi laatikkoon? Miksi Pirjolla on parempi istumapaikka ja Martilla suurempi näyttö kuin sinulla? Ja jos nyt haluat pitää lomasi aina juhannuksena, miksi se on työtovereillesi niin kovin vaikeaa?

Töissä täällä on komedia, joka kertoo juuri sinun työyhteisöstäsi. Pertti, Viivi ja Anna kohtaavat arkipäivän haasteet Markus Moilasen johtamassa pienyrityksessä. Työ on lähes juhlaa, kun hyvien työkavereiden avulla - tai heistä huolimatta - Pertti haluaa kaiken sujuvan tilastollisesti hyvin, Anna edetä urallaan ja Viivi lähinnä olla rauhassa.

Kehityskeskustelujen ja tykypäivien kautta työyhteisö kehittyy niin fyysisesti kuin psyykkisestikin uskomattoman kovaan iskuun. Naurun lomassa kuuntelijasta saattaa joskus tuntua siltä kuin katselisi kärpäsenä neuvotteluhuoneen katonrajasta itseään ja työtovereitaan. Hei, me ollaan lopulta kaikki vain töissä täällä.

Töissä täällä
10-osainen komediasarja pienen tulitikkutehtaan konttorista.
Radioteatterille kirjoittanut Juha-Pekka Koskinen
Ohjaus: Matti Ijäs
Äänisuunnittelija: Ari Mursula
Tuotantokoordinaattori: Laura Jaakkola
Tuottaja: Pekka Ruohoranta.

Henkilöt:
Markus “Pomo” Moilanen - Ville Myllyrinne
Viivi “Vipe” Rantakiiski - Miitta Sorvali
Anna “Ansku” Punapelto - Pia Andersson
Pertti “Pertsa” Jokinen - Jari Salmi

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä