Kiimaiset poliisit

Jakso 2

  • 57 min
  • ei katsottavissa

2/5. Uskoonsa pettynyt mies yrittää ristiinnaulita rikokseen langenneen pastorin. Entinen keihäänheittäjämestari ei kestä sitä, miksi Suomi on muuttunut ja on tarttunut oman käden oikeuteen. Ampumavälikohtauksessa rampautunut Hessu haluaa saada poliisin työnsä takaisin. Oiva ja Marita tekevät löydön sorakasojen alta. (1993)

Päärooleissa: Merja Larivaara (Marita), Taisto Reimaluoto (Oiva), Kai Lehtinen (Hessu), Pauli Poranen (kostaja), Jari Pehkonen (pappi), Antti Virmavirta (Matti), Jarmo Mäkinen (salametsästäjä), Jorma Tommila (Venkula), Helena Notkonen (laulaja), Jari Halonen (Pantse), Pertti Koivula (Dynä), Ona Kamu (hoidokki), Martti Suosalo (ylilääkäri), Maija-Liisa Peuhu, Hannes Anttila ja Kaarlo Männistö (maaherrat), Väinö Rajala (herra), Kari Ylijoki (kääpiö). Ohjaaja ja käsikirjoittaja Jouko Turkka.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kiimaiset poliisit

Kiimaiset poliisit on rangaistukseksi Suomen kansalle vierasmaalaisten poliisisarjojen palvonnasta. Sarjan päähenkilöt ovat kolme poliisia - aviopari Marita ja Hessu sekä Maritan vanha rakkaus, Oiva. Marita ja Oiva tapaavat vuosien jälkeen ja karkaavat kesken poliisioperaation metsään. Elokuun pehmeässä lämmössä poliisit yrittävät löytää täyttymykselle sijaa ja pelastaa maailman pahuudelta. Kolmiodraaman pyörteissä he kohtaavat missejä, murhaajia, pappeja ja kavaltajia - kiimaa,rikoksia, kyyneleitä. Lopuksi he kohtaavat rikoksen, jota ei ole kirjattu lakiin. Viisiosainen sarja on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vuodelta 1993.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä