Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Naurun tasapaino

Naurun tasapaino: Matti Patrosen parhaat

  • 10 min
  • toistaiseksi

Matti Patronen on poikkeuksellisen hauska ihminen. Ja muutenkin monella tapaa poikkeuksellinen. Matilla on ihan oma tyyli, joka yllättää, hämmentää ja naurattaa. Matin ominakeinen stand up vei lopulta voittoon kolmoskaudella. Tässä koosteessa Matin hyväntahtoisesta roastista pääsevät nauttimaan Suomen lyhytkasvuiset ry, Suomenlinnan asukkaat sekä manserokkarit.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Naurun tasapaino

Suomen suurin ja merkittävin stand up -kilpailu saa uutta potkua, kun kokeneita ammattilaisia on tullut kirittämään tuore sukupolvi parikymppisiä koomikoita. Uutuutena myös suorat semifinaalilähetykset, joissa katsojat äänestävät suosikkinsa jatkoon. Kilpailun idea on edelleen sama: Koomikoilla on viikko aikaa tehdä annetusta aiheesta viiden minuutin setti täsmätehtailtuna kohdeyleisölle. Jokainen kilpailuviikko huipentuu keikkaan, jonka perusteella Ilari Johanssonin johtama tuomaristo lähettää yhden koomikon kotiin. Ohjelman juontaa Sanna Stellan.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä