Tämän runon haluaisin kuulla

Tämän runon haluaisin kuulla: Runolahjoja

 • 1 h 55 min
 • ei kuunneltavissa

Kenelle sinä haluaisit omistaa runon? Kenet yllättää runolla? Tämän runon haluaisin kuulla -ohjelmassa toteutetaan kuuntelijoiden runolahjoja. Lähetys tulee suorana Kajaanin Runoviikolta. Kuulijoiden toiverunoja tulkitsevat Erja Manto, Ella Pyhältö ja Tuukka Vasama. Ohjelmassa ovat mukana myös Tanssiva karhu -voittaja Sirpa Kyyrönen ja Kääntäjäkarhu -voittaja Liisa Enwald. Kajaanin Runoviikolta lähetettävän ohjelman toimittaa Minna Joenniemi.
Kuva: Raili Tuikka /Yle

Lähetykset

 • la 8.7.2017 19.03 • Yle Radio 1

Jaksot

 • Tämän runon haluaisin kuulla -lähetys tulee liput liehuen ja banderollit hulmuten. Nyt toivotaan runoja, joilla muutetaan maailmaa! Runo voi muuttaa maailmaa monin tavoin. Runo voi ottaa kantaa, mutta se voi myös muuttaa maailman kauniimmaksi, hauskemmaksi tai ymmärrettävämmäksi! Millä runolla sinä haluaisit maailmaa muuttaa?
  Lähetyksen vieraana on rap-artisti Paleface. Kuulijoiden toiverunoja tulkitseva Elsa Saisio ja Ville Tiihonen. Lähetyksen toimittaa Kaisa Pulakka. Toiveet sähköpostiin toive.runot@yle.fi
  Lähetyspäivänä runopuhelin aukeaa klo 18 numerossa 09 144 800.

  Kuva: Pixabay

 • Helsinkiläisessä taiteilijakodissa ja taideympyröissä kasvanut Kirsi Kunnas näki ympärillään värien rikkauden ja varjojen syöverit, visuaalisuus tuli kodin ja ympäristön perintönä Kirsi Kunnas
  keskustelee Tarleena Sammalkorven, Sinikka Sokan ja Jarmo Heikkisen kanssa.

 • ”Hyvä runo ilmaisee inhimillisten suhteiden epäselvyyttä” väittää Juha Hurme. Teatterimies Juha Hurme oli mukana juhlistamassa Ylen Tanssiva karhu-runopalkintoa Kansallisteatterin Lavaklubilla 15.1.2014. Palkinto täyttää tänä vuonna 20 vuotta.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä