Varokaa putoavia esineitä

Jakso 3

  • 44 min
  • ei katsottavissa

3/3. Tutkija Hanna Hallanheimon ura, avoliitto ja mielenterveys ovat joutuneet koetukselle hänen kohdattuaan yliluonnollisia ilmiöitä työkomennuksella pohjoisessa. Hallanheimo pakenee takaisin Lappiin saadakseen asiansa kuntoon, mutta vielä kerran hänen on ylitettävä itsensä ja tieteellisen ajattelun rajat ennen kuin hääkellot soivat. (1994)

Päärooleissa: Jonna Järnefelt (Hanna Hallanheimo), Mikko Reitala (Richard), Santeri Kinnunen (Mikael), Tomi Salmela (Römppä-Aslak), Matti Tuominen (Professori West), Pekka Räty (Metsuri-Paavo), Markku Huhtamo (Pauli). Käsikirjoittaja Jukka Vieno. Ohjaaja Kari Franck. Musiikki: Pave Maijanen.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Varokaa putoavia esineitä

Häitään suunnitteleva Helsingin yliopiston Geologian laitoksen tutkija Hanna Hallanheimo saa komennuksen työmatkalle Lappiin, jossa on alkanut esiintyä jokavuotista ufohysteriaa. Komea metsuri horjuttaa tutkijan epäilevää suhtautumista ufoilmiöihin. Hannan ura, avoliitto ja mielenterveys joutuvat koetukselle. Hänen on ylitettävä itsensä ja tieteellisen ajattelun rajat ennen kuin hääkellot soivat. Kenelle? Sarja on TV1 Fiktio-ohjelmien tuotanto vuodelta 1994.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä