Koe uusi yle.fi
Kantapöytä

Let the Peoples Sing kilpaillaan viikonloppuna Musiikkitalossa

 • 50 min
 • ei kuunneltavissa

Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina Vaskivuoren lukion kamarikuoro/Jonna Vehmanen, Slavonic Tractor -kuoron perustaja Anna-Maija Ihander, vastaava tuottaja Miikka Maunula, harmonikkataiteilija Mika Väyrynen, baritoni Joonas Asikainen sekä kustannustoimittaja ja suomentaja Suvi Nuotio. Opiskelijatreffeillä kanteleensoittaja Emma Vähätalo. Musiikkia on esittämässä myös harmonikkataiteilija Viivi-Maria Saarenkylä. Kahvia kaatavat toimittajat Riikka Holopainen ja Vesa Kytöoja.

Lähetykset

 • ke 11.10.2017 15.05 • Yle Radio 1

Jaksot

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina kapellimestari Hannu Lintu, toimitusjohtaja Liisa Ketomäki, käsikirjoittaja Taina West, sellisti Jukka Rautasalo ja ohjaaja Paavo Westerberg. Opiskelijatreffeillä sopraano Minna-Leena Lahti. Musiikkia on esittämässä myös pianisti Anu Kosonen. Kahvia kaatavat toimittajat Vesa Kytöoja ja Inari Tilli.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina säveltäjä Riikka Talvitie ja kapellimestari Ruut Kiiski, liedmusiikin professori Pauliina Tukiainen, viulisti Pasi Eerikäinen, säveltäjät Lotta Wennäkoski ja Magnus Lindberg sekä Polyteknikkojen kuorosta johtaja Saara Aittakumpu ja puheenjohtaja Olli Kontkanen. Opiskelijatreffeillä tavataan sellisti Ella Kiiski. Musiikkia on esittämässä myös PK:n kvartetti. Kahvia kaatavat toimittajat Lisa Enckell ja Vesa Kytöoja.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina nouseva kapellimestarikyky Taavi Oramo, Muusikkojen liiton pj. emeritus Raimo Vikström, säveltäjät Antti Auvinen, Olli Koskelin sekä tuore Lied-sävellyskilpailun 2017 voittaja Vladimir Agopov. Opiskelijatreffeillä musiikkiteknologian opiskelija Kaj Mäki-Ullakko. Kahvia kaatavat toimittajat Lisa Enckell ja Vesa Kytöoja.

 • Kuplivaa keskustelua Musiikkitalon kahvilassa suorassa radio- ja videolähetyksessä. Vieraina pianisti Iiro Rantala, musiikintutkija Eila Tarasti, alttoviulisti Jakob Dingstad, säveltäjä Eero Hämeenniemi sekä Uuno Klami -sävellyskilpailun nuoret voittajat Maxim Larionov ja Ossi Hiltunen. Opiskelijatreffeillä tuubisti Ville Niemelä. Kahvia kaatamassa toimittajat Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Pirjo Päivärinta ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Retuperän WBK:n taiteellinen harhaanjohtaja Johan Smörgårds oli Janne Koskisen ja Timo Asikaisen kanssa Yle Radio 1:n Kantapöydässä kahvittelemassa 6.11.2013.

 • Tähtitanssija Minna Tervamäki oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä konserttivieraana Inari Nuuteron ja Janne koskisen haastateltavana. Hän kertoi harrastavansa odottavien äitien laulusuzukia, jota jatketaan toivottavasti koko perheen voimin lapsen syntymän jälkeenkin. Minna Tervamäki sai konserttiliput kitaristi Ismo Eskeliseltä. Yhteistyötä hän on tehnyt Ismon lisäksi mm. Topi Lehtipuun ja Kimmo Pohjosen kanssa. Minna nauroikin prinssien vaihtuneen muusikoiksi. (Katkelma ohjelmasta.)

 • Cembalisti Elina Mustonen ja SUomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja Eero Yrjö-Koskinen olivat Janne Koskisen ja Helena Hannikaisen haastateltavina Kantapöydässä 16.10.2013.

 • Vuokko Hovatta on koko syksyn teatterista virkavapaalla ja nauttii musiikin tekemisestä täysillä. Uusi levy, Minä rakastan ikuisesti, julkaistiin syyskuun lopulla ja nyt hänellä on aikaa keikkailla. Vuokko Hovatta oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Timo Asikaisen haastatteluvieraana keskiviikkona 9.10.2013.

Klipit

 • Kuplivaa keskustelua Sibeliuksen varjosynttäreillä, juhlapuheita ja elävää musiikkia. Vieraina Erkki Korhonen, Tuomas Katajala, Abel Puustinen, Pirjo Päivärinta, Sampsa Ertamo, Jari Sinkkonen ja Antti Krapu. Toimittajina Helena Hannikainen, Janne Koskinen ja Vesa Kytöoja.

 • Helsingin kaupungin uusi kulttuurijohtaja Stuba Nikula oli Yle Radio 1:n Kantapöydässä Rikka Holopaisen ja Karoliina Vesan haastattelussa. Konserttiliput Stuballe ojentaa RSO:n alttoviulisti Riitta-Liisa "Pisku" Ristiluoma.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä