Metsolat

Jakso 41: Metsolat - Muistojen joulu

  • 55 min
  • 4 kk 26 pv

Annikki ja Antti muistelevat lapsuutensa ja nuoruutensa jouluja kun koko Metsolan perhe viettää joulua Leppävaarassa. (1996)

Päärooleissa: Ahti Haljala (Antti Metsola), Helinä Viitanen (Annikki Metsola), Svante Martin (Risto Metsola), Jaana Raski (Jaana Järvenheimo), Katriina Honkanen (Eeva Metsola-Eklund), Mikael Andersson (Stig Eklund), Anna-Leena Härkönen (Liisa Metsola), Jari Salmi (Osmo Lampinen), Miisa Linden (Riitta Vanhanen), Kalevi Kahra (Arvo I Vanhanen), Juha Hyppönen (Kari Kaukovaara ja kapteeni Kaukovaara). Ohjaaja: Carl Mesterton. Käsikirjoittajat: Carl Mesterton ja Anna-Lisa Mesterton. Säveltäjät: Juha Tikka ja Esa Kaartamo.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Metsolat

Metsolat katsottavissa maaliskuuhun 2022

Metsoloiden perheen tarina kertoo 1990-luvun suomalaisesta elämästä ja todellisuudesta. Keskeisenä tapahtumapaikkana on Metsoloiden kotitila Leppävaara ja Hoikan kunta. Osa perheestä on muuttanut kauas lapsuudenkodista, mutta kaikkien juuret ovat vahvasti Kainuussa. Perhesiteitä lujittavat yhteiset ilot ja surut, saavutukset ja vastoinkäymiset. Metsoloiden elämää ja yhteiskunnan muuttumista seurataan vuosina 1987-1994 ja vuonna 1996 Metsolat kokoontuvat viettämään vielä yhteistä muistojen joulua Leppävaaraan. Sarjanäytelmä on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vuosilta 1993-1996.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä