Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Tuhkimotarinoita

Eija: Julman isän varjosta

  • 5 min
  • toistaiseksi

Eija oli kymmenkuinen, kun isä ajoi äidin pois perheen kodista. Koko lapsuutensa Eija joutui kuulostelemaan arvaamattoman isänsä tunnetiloja. Hän pelkäsi isää. Eija ei saanut lapsena minkäänlaista hyväksyntää, isä ei koskaan halannut tai pitänyt sylissä. Isä uhkasi tehdä tyttärensä elämästä helvetin, eikä hän jättänyt Eijaa rauhaan edes aikuisena. Viimeisen kiusansa hän yritti tehdä vielä haudankin takaa. Katso Eijan koko tarina Tuhkimotarinoita: Julman isän varjosta Yle Areenassa 18.9.2017 alkaen ja ensiesitys Yle TV2 ma 25.9. 2017.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Tuhkimotarinoita

Jokaisen pinnan alla on syvempi tarina

Tuhkimotarinoissa kriisin kohdanneet kertovat rohkeasti ja rehellisesti elämänsä kipeistä hetkistä. Miten selviytyä köyhyydestä, panttivankeudesta, vakavasta sairaudesta, läheisen kuolemasta, äidittömyydestä tai itsetuhoisuudesta? Jokainen ohjelmassa tarinansa kertova on kulkenut pitkän ja rankan matkan. Nyt he haluavat löytää oman vahvuutensa ja ovat valmiita näkemään itsensä uusin silmin. Nyt on myös lupa haaveilla! Unelmat toteutuvat ja yllätykset riemastuttavat kun Outi Broux ja apujoukot pistävät tuulemaan!

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä