Kuunnelmia tulevaisuudesta

Kuunnelman esittely: Nainen, joka rakastui mustekalaan

 • 14 min
 • ei kuunneltavissa

Nainen, joka rakastui mustekalaan on yksi Radioteatterin tulevaisuuskuunnelmista. Millainen on Anu Kaajan kirjoittama yhteiskunta ja maailma, jossa tekoäly voi pujahtaa ihmisruumiiseen vaikkapa mustekalasta? Ja missä piilee valta? Kuunnelman esittelyssä haastateltavina ovat käsikirjoittaja Anu Kaaja ja ohjaaja Milla Pelkonen. Heidät tapasi Emilia Cronvall.

Kuunnelma Nainen, joka rakastui mustekalaan tulee Radio 1:ssä maanantaina 4.12.2017 klo 19.03.

Lähetykset

 • ma 4.12.2017 18.00 • Yle Radio 1

Jaksot

 • Radiokuunnelma tekee aikamatkan tulevaisuuden Suomeen. Millainen maailma se on ja miten tutkimustieto ja draama voivat luoda skenaarioita siitä, mitä tapahtuu - tai voisi tapahtua - ilmastonmuutoksen takia lähitulevaisuudessa? FutureLeaks on osa Yle Draaman ja Uutis- ja Ajankohtaistoimituksen yhteistyötä. Kuunnelman esitttelyssä haastateltavina ovat tuottaja Elina Ylä-Mononen, ohjaaja Antti Lehtinen, A-studion toimittaja Virpi Hukkanen sekä Tulevaisuus hanskassa -ilmastopodcastien toimittaja Jari Hanska. Toimittajana on Emilia Cronvall.

  Kuunnelma FutureLeaks tulee Radio 1:ssä maanantaina 11.12. klo 20.15.

  Kuunnelman tarinat perustuvat dramatisoituun tutkimustietoon. Kohtaukset on kirjoittanut Juho Gröndahl pohjautuen Ville Lähteen ja monitieteellisen BIOS-tutkimusyksikön tulevaisuusskenaarioihin

 • Pyrkiessään hallitsemaan kohtaloaan ihminen on koettanut katsoa tulevaisuuttaan. Kuunnelman maailmassa WRU -yhtiön simulaatio tulevista tapahtumista on laajin ja tarkin ennuste, joka on käytettävissä. Simulaatiolla tehdään kuluttajatutkimusta, mutta voisiko sillä tehdä jotakin muutakin kuin selvittää minkä väriseen paperiin kääritty tuote myy parhaiten?

  Rooleissa
  Bambi: Pihla Maalismaa
  Joni: Toni Kamula
  Hovimestari: Romulus Chicius
  Romaniankielinen käännöskone: Mihaela Hritcu
  WRU:n ääni: Maria K. Mononen
  Uutisten lukija: Faye Lawson
  Suomenkielinen käännöskone: Maria K. Mononen

  Käsikirjoitus: Tero Muhonen
  Ohjaus: Maria K. Mononen
  Äänisuunnittelija: Janne Jankeri
  Tuottajat: Mika Ritalahti ja Niko Ritalahti / Silva Mysterium Oy

  Käyttöliittymä-äänet: Jan Kanerva
  Musiikki: Risto Ylihärsilä
  Valokuvat ja graafikko: Marko Mäkinen
  Puvustus: Venla Korvenmaa.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä