Vuosisadan Kulttuurigaala

Vuosisadan Kulttuurigaala: Kulttuurin tulevaisuuspalkinnon voittanut Meeri Koutaniemi vaikuttavassa kiitospuheessaan: "Ei viedä heiltä, jotka ovat tämän maan tulevaisuus"

  • 1 min
  • toistaiseksi

Meeri Koutaniemi piti Vuosisadan Kulttuurigaalassa vaikuttavan puheen, jossa kiitokset saivat myös Koutaniemen perhe ja puoliso Sami Yaffa. Palkinnon jakoi muusikko Sipe Santapukki.

Satavuotias Suomi juhlii ja palkitsee suomalaisia kulttuurin tekijöitä ja kulttuuritekoja Vuosisadan Kulttuurigaalassa Turun Logomossa. kulttuurigaala.fi #kulttuurigaala

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Vuosisadan Kulttuurigaala

Suomalaisen kulttuurin ja taiteen juhla-ilta

Tänään juhlitaan ja palkitaan Turun Logomossa suomalaista kulttuuria ja taiteentekijöitä. Elämyksiä ja upeita esityksiä, mukana mm. Rajaton, Jenni Vartiainen, Matti Salminen ja Turun filharmoninen orkesteri. Juontajina Sanna Stellan ja Jaakko Saariluoma. Vuosisadan Kulttuurigaala Turun Logomossa alkaa illallisella, jonka aikana jaetaan jo kaksi palkintoa. Mukana huppuesiintyjät Dallapé, Irina, Matti Salminen, Jukka Puotila ja André Noël Chaker. Striimaus illalliselta klo 19.45 - 20.15, ja suora lähetys gaalasta TV1 klo 21.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä