Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Petos

Jakso 1: Petos (12)

  • 56 min
  • ei katsottavissa

Kausi 3, 1/10. Toisen tuotantokauden tapahtumista on kulunut kaksi vuotta. Alfilla on nyt uusi työ poliisin Nørrebron erikoisyksikössä ja salasuhde kollegansa Isan kanssa. Nickystä on tullut Tanskan huumekaupassa kova tekijä, joka saa odottamatta tietoja viisivuotiaasta pojastaan. Alf alkaa hoitaa uutta tutkintaa.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi Bedraget

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat

Tekstitys ruotsi suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Teema Fem
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Petos

Tanskalaisdraamasarja talousrikollisten maailmasta

Tanskalaissarjan kolmas ja viimeinen kausi käsittelee järjestäytynyttä rikollisuutta, rahanpesua ja elämän tarkoituksen etsimistä. Tapahtumien keskiössä, maahanmuuttajien suosimassa Nørrebron kaupunginosassa Kööpenhaminassa, toimivat kukin tahollaan Nicky, Alf ja Anna. Nicky oli ensimmäiseltä tuotantokaudella ovela autovaras, mutta myöhemmin hän sai yhä isompia tehtäviä. Nyt hän on sliipattu hasiksen salakuljettaja, joka hallitsee Tanskan markkinoita. Anna on tunnollinen ja turhautunut pankkineuvoja, joka huomaa äkkiä omaavansa yllättävän kyvyn. Traumaperäisestä stressihäiriöstä kärsivä Alf kuuluu poliisin Nørrebron erikoisyksikköön. Hän johtaa tutkintaa, jossa yritetään selvittää, miksi joukko romaneja löydettiin kuolleina eräästä kellarihuoneistosta. Nicky, Anna ja Alf kaipaavat kaikki elämänmuutosta. Heidän kohtalonsa risteävät ahneuden ja vallan armottomissa käänteissä.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä