Pääsiäisjuhlien pikkupurtavat ja muut puuhat
· lifestyle · ruoka · inspiroiva · hyväntuulinen
Keittiössä kokataan tänään muun muassa karitsabruschettaa ja omena-porkkanatsatsikia. Sommelier Ella Grüssner Cromwell-Morgan näyttää, kuinka tehdään juhlava tervetuliaisdrinkki. Lee värjää munia myrkyttömästi sipulinkuorilla. yle.fi/stromso
käynnistyskerrat
2 003
Ohjelmaan liittyvää
Tee paperista reheviä auringonkukkia pääsiäiseksiLintuja käsistä ja jaloista – pääsiäisaskartelua lasten kanssaEläinystävällisiä höyheniä ja myrkyttömiä maalattuja munia – tee pääsiäiskoristeet yhdessä illassaTee raikas booli tyrnimarjoista ja omenasta 5 minuutissaTarjoile lammasbruschettat porkkana-omenatsatsikin kera naposteltavaksi illanistujaisiin
Ohjelman tiedot
Kuva: HD, 16:9
Ääniraidat: ruotsi stereo, ruotsi 5.1-ääni
Tekstitys: ohjelmatekstitys (ruotsi), suomi
Katsottavissa ulkomailla