Vanhasta takista ylelliseksi nahkalaukuksi
- 28 min
- toistaiseksi
Vanhasta takista ylelliseksi nahkalaukuksi. Annakaisa Kilpinen jakaa vinkkinsä kierrätysnahan käyttöön. Lee käy nukkekotimessuilla ja tekee miniatyyrikokoisia ruukkukasveja. Keittiössä kokataan täytettyjä paprikakääryleitä. yle.fi/stromso
Linkit ja artikkelit
Ohjelman tiedot
Kuva 16:9 HD
TV-lähetyksen ääniraidat ruotsi 5.1-ääni
Tekstitys ohjelmatekstitys (ruotsi) suomi ruotsi
Katsottavissa ulkomailla
Lähetykset
- Yle TV1
Jaksot
-
Pilkkiminen on helppoa Kiinnostaako kalastus, mutta se tuntuu vaikealta? Pilkkiminen sopii myös lapsille ja aloittelijoille. Kaj Eloluoma kertoo, kuinka siinä pääsee alkuun, ja pian grillissä kypsyvätkin ahvenet.28 min Käynnistä ohjelma
-
Uusia ruukkukasveja pistokkaista Pistokkaista saa uusia kasveja yksinkertaisesti ja edullisesti. Owe näyttää, kuinka se käy. Lee vierailee pienessä kehräämössä Koskössä, ja Anders tarjoilee sinisimpukkapastaa.28 min Käynnistä ohjelma
-
Kaikki perunasta Anders kertoo parhaat perunavinkkinsä ja näyttää, kuinka monipuolinen raaka-aine peruna on. Keittiössä valmistuukin tänään kermainen carbonara perunasta.28 min Käynnistä ohjelma
-
Uudenvuoden mocktailit - juhlavat alkoholittomat drinkit Ellan drinkkiohjeilla kenestä tahansa voi tulla kotibaarin kuningas. Juomien ohella voi tarjota erilaisilla maustesekoituksilla terästettyjä popcorneja.26 min Käynnistä ohjelma
-
Joululahjavinkkejä ja vihreitä joulureseptejä Anders pelastaa vegaanin joulun tekemällä vegaanista mätiä ja munakoisosilliä. Lee neuloo jumbolangalla, Jim valmistaa takkasetin ja Camilla tekee kranssin hylätyistä joulukuusenkoristeista.28 min Käynnistä ohjelma
-
Kaukana mukavuusalueelta Mathias Smulter ja Tova Christofferson asuvat Jämtlandissa Pohjois-Ruotsissa, pienessä vanhassa karjamajassa, johon ei tule sähköä eikä juoksevaa vettä.28 min Käynnistä ohjelma
-
Konvehteja, kirsikkahilloketta ja muuta makeaa Suklaamestari Anna Kekki näyttää, kuinka tehdään itse konvehteja. Anders paistaa vohveleita ja tekee kirsikkahilloketta.27 min Käynnistä ohjelma
-
Silakka tekee paluun On aika piristää perinteistä silakkaa jollakin ihan uudella tavalla. Anders tekee sen säilömällä silakan ylelliseen chilinmakuiseen liemeen. Lee askartelee joulukortteja kirjomalla paperia.27 min Käynnistä ohjelma
-
Hyvällä hoidolla kenkien ikä kaksinkertaistuu Jalkinesuunnittelija Janne Lax kertoo kenkien laatuun vaikuttavista tekijöistä ja näyttää, kuinka kenkiä hoidetaan. Anders ja Elin kokkaavat ruokaisia munakkaita.28 min Käynnistä ohjelma
-
Strömsön keppihevosjuhlat Keppihevosistaan palkittu Ronja kertoo harrastuksestaan. Lisäksi touhutaan keppariverstaassa ja hyppyestetalkoissa sekä askarrellaan palkintorusetteja. Keittiössä kokataan kotitekoista tofua.28 min Käynnistä ohjelma
-
Keittiön tärkein työväline on hyvä veitsi Anders kokkaa lohitartaria ja carpacciota pelkkää kokkiveistä käyttäen. Samalla opitaan taitavan veitsenkäytön niksit. Alexandra tekee luonnollisen hiuskiinteen sitruunasta.28 min Käynnistä ohjelma
-
Suuri pastapäivä Tuorepastan tekeminen on hauskaa ja luovaa puuhaa, johon lapsetkin voivat osallistua. Anders paljastaa parhaat niksinsä. Anna Nordström näyttää Leelle, kuinka kankaankudonta käy ilman kangaspuita.28 min Käynnistä ohjelma
- Koko perhe liikkeelle la 23.2. klo 18.15 · Yle TV1
- . la 2.3. klo 18.15 · Yle TV1
- . la 9.3. klo 18.15 · Yle TV1
- . la 16.3. klo 18.15 · Yle TV1
- . la 23.3. klo 18.15 · Yle TV1
Klipit
-
ke 13.2.2019 Mat smakar godare ute - också på vintern. Speciellt om man satsar lite extra på tillbehören.6 min Käynnistä ohjelma
-
Älä hukkaa avaimiasi – rakenna avainkaappi Pahinta lukoissa on se, että hukkaa avaimet. Pari vanhaa viinipullonkorkkia ja pieni kaappi voi olla ratkaisu aika tavalliseen arjen ongelmaan.4 min Käynnistä ohjelma