UMK18

Saara Aalto on Suomen euroviisuedustaja 2018 – katso video!

  • 1 min
  • toistaiseksi

Yle on uudistanut tälle kaudelle Uuden Musiikin Kilpailua ja euroviisuedustajan valintaa. Portugalissa toukokuussa 2018 Suomea Euroviisuissa edustaa Saara Aalto.

”Mä en oo ikinä tehny mitään muuta kuin musiikkia – nyt nää kaikki mun kokemukset vaan vahvistaa sitä”, Saara summaa matkaansa viime vuosilta tähän hetkeen.

Uuden Musiikin Kilpailussa Saara esittää kolme hänelle tehtyä biisiä, joista katsojat ja kansainväliset raadit valitsevat parhaan. Valinta tapahtuu Ylen suorassa UMK-lähetyksessä Espoon Metro Areenalta 3. maaliskuuta 2018.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

UMK18

Millä kappaleella ja show'lla Saara Aalto edustaa Suomea Euroviisuissa Lissabonissa toukokuussa? Se selviää suorassa UMK18: Saara Aalto -lähetyksessä, jonka juontavat Krista Siegfrids ja Mikko Silvennoinen. Ohjelmassa esiintyy myös aito ja alkuperäinen Spice Girl Melanie C. Voittajabiisin valitsevat katsojat ja kansainväliset raadit, suosikkiaan voi äänestää maksuttomalla Yle.fi-sovelluksella lähetyksen aikana. UMK18-kilpailukappaleet julkaistaan kolmena peräkkäisenä perjantaina 9.2., 16.2. ja 23.2. #UMK18 yle.fi/UMK

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä