Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Metsolat

Metsolat: Nostalginen kurkistus Metsolat-kuvauksiin: Naisnäyttelijät puivat kahvikohtauksen vaikeutta (VHS-laatu)

  • 53 s
  • toistaiseksi

Tuottaja Raimo Mikkolan kuvaamassa videossa Metsolan naisnäyttelijät puhuvat kahvikohtauksesta Leppävaaran salissa. Mukana ovat edesmenneet Hellin Auvinen-Salmi ja Helinä Viitanen. Heidän kanssaan keskustelee Jaana Raski. Näyttelijöiden roolinimet Metsoloissa ovat Maria Leppävaara, Annikki Metsola ja Jaana Järvenheimo (o.s. Metsola). Kuvanauha: Kohtauksia Metsolat-tuotannosta, Raimo Mikkola, VHS-kuvanlaatu.

Ohjelman tiedot

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Metsolat

Metsolat katsottavissa maaliskuuhun 2022

Metsoloiden perheen tarina kertoo 1990-luvun suomalaisesta elämästä ja todellisuudesta. Keskeisenä tapahtumapaikkana on Metsoloiden kotitila Leppävaara ja Hoikan kunta. Osa perheestä on muuttanut kauas lapsuudenkodista, mutta kaikkien juuret ovat vahvasti Kainuussa. Perhesiteitä lujittavat yhteiset ilot ja surut, saavutukset ja vastoinkäymiset. Metsoloiden elämää ja yhteiskunnan muuttumista seurataan vuosina 1987-1994 ja vuonna 1996 Metsolat kokoontuvat viettämään vielä yhteistä muistojen joulua Leppävaaraan. Sarjanäytelmä on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vuosilta 1993-1996.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä