Katsottavissa vain Suomessa
Urheilu-Suomi

Urheilu-Suomi: ”Kyllä se koville otti ja ottaa edelleen” – Petra Ollin sydäntäsärkevä tilitys siitä miltä tuntuu kun olympiaunelma karkaa

  • 2 min
  • toistaiseksi

Petra Olli vastaili kysymyksiin heti kun tappio ja pettymys oli iskenyt Rion olympialaisissa.

- Paljonko se päättyi… 14-7, kyllä siinä ihan tarpeeksi tuli niitä pisteitä annettua, itkuinen Petra Olli tilitti päästyään suoraan painimatolta pettyneenä Rion olympialaisissa.

- Näköjään tästä tuli tällainen kokemuksenhakureissu, Olli tuskaili.

Vielä kuukausia tapahtuneen jälkeen Olli on selvästi järkyttynyt ja pohtii tuntojaan rehellisesti.

- Sitä menee pukuhuoneeseen ja vaan istuu ja itkee. Saa tyhjin käsin lähteä kotiin. Välillä nauratti että miten voi mennä noin huonosti – ja sitten taas, että ei tämä ole mahdollista. Kisoista piti tulla mitali kaulassa kotiin, mutta sieltä tultiin laukku olalla ja itku silmässä takaisin.

- Kyllä se koville otti ja ottaa edelleen, painija sanoo rehellisesti Urheilu-Suomen kuudennesta jaksosta poimitulla videolla.

Urheilu-Suomen kuudes jakso Häviöt ja tappiot tulee huomenna keskiviikkona Yle Areenaan.

Televisiossa ensi-esitys keskiviikkoisin klo 21 Yle Teemalla. Sarjan jaksot esitetään myös TV2:lla aina torstaisin klo 19, Yle Teemalla lauantaisin klo 16.20 ja TV2:lla sunnuntaisin klo 21.

Urheilijoiden henkilökuvia lauantaisin klo 12:n jälkeen Radio Suomessa – lauantaina 23.12. klo 12 jälkeen Radio Suomessa Petra Ollin pitkä haastattelu.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Urheilu-Suomi

Urheilu-Suomi on tarina suomalaisesta huippu-urheilusta. Urheilun huiput kertovat mitä historian ratkaisevilla hetkillä oikein tapahtui ja mitä oli tapahtumien taustalla. Mukana ovat Jari Litmanen, Patrik Laine, Lasse Viren, Jarkko Nieminen, Matti Nykänen, Kiira Korpi, Juha Kankkunen, Petra Olli ja yli 100 muuta urheilulle antautunutta suomalaista. Urheiluhullun kansan kokovartalokuva - uusintana alkaen 11. heinäkuuta. (Tuotanto: Yle, 2016.)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä