Katsottavissa ulkomailla
Naissotilaat

Naissotilaat: Yksinkertaiset komennot voivat olla yllättävän vaikeita - Katso, miten Naissotilaat pärjäävät ensimmäisissä sulkeisissaan!

  • 3 min
  • toistaiseksi

Sulkeisjärjestysharjoitukset ovat yksi sotilaskoulutuksen vanhimmista muodoista. Kapteeni Hanna Lehtinen vetää sulkeisharjoituksen, jossa harjoitellaan keskeisiä komentoja. Asento, lepo ja neliö sujuvat tytöiltä ongelmitta, mutta tiukat käännökset oikealle ja vasemmalle tuottavatkin jo enemmän haasteita.

Myös rivissä seisominen alkaa tuntua alokas-Miisan jaloissa: ”Kun mulla ei ole pohjallisia näissä maihareissa, niin tää vähän sattuu”

Yhdeksänosainen Naissotilaat-sarja nyt kokonaan Yle Areenassa! Yle TV2:ssa jaksot nähdään maanantaisin kello 21.00 1.1.2018 alkaen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Klipit

Naissotilaat

Uudet alokkaat astuvat palvelukseen

Pohjoinen Kainuu kutsuu katsojia Naissotilaat-sarjan kolmannella kaudella, kun Rosa, Maria, Melissa ja Suvi aloittavat vapaaehtoisen asepalveluksensa Kainuun prikaatissa Kajaanissa heinäkuussa. Kuinka pärjää Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva aistiyliherkkä Melissa armeijan maailmassa, jossa aistiärsykkeitä riittää melusta jatkuvaan sosiaaliseen kanssakäymiseen? Kokkolan kaupungin nuorisovaltuustossa vaikuttava isänmaallinen Rosa haluaa näyttää epäilijöille, että tytöt suoriutuvat intistä yhtä hyvin kuin pojatkin. Mihin asti vie Rosan tie? Kiltiksi itseään luonnehtiva joensuulainen Suvi lähtee hakemaan intistä kärsimyksen kokemuksia ja johtajakoulutusta. Mutta voiko kiltti tyttö menestyä maskuliinisessa maailmassa, joka on tunnettu kovuudesta? Hirvenmetsästystä 12-vuotiaasta lähtien harrastanut pietarsaarelainen Maria lähtee hakemaan intistä vastausta siihen, mitä hän tekee isona. Toteutuuko Marian haave johtajakoulutukseen pääsystä?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä