Katsottavissa ulkomailla
Naissotilaat

Naissotilaat: Yksinkertaiset komennot voivat olla yllättävän vaikeita - Katso, miten Naissotilaat pärjäävät ensimmäisissä sulkeisissaan!

  • 3 min
  • toistaiseksi

Sulkeisjärjestysharjoitukset ovat yksi sotilaskoulutuksen vanhimmista muodoista. Kapteeni Hanna Lehtinen vetää sulkeisharjoituksen, jossa harjoitellaan keskeisiä komentoja. Asento, lepo ja neliö sujuvat tytöiltä ongelmitta, mutta tiukat käännökset oikealle ja vasemmalle tuottavatkin jo enemmän haasteita.

Myös rivissä seisominen alkaa tuntua alokas-Miisan jaloissa: ”Kun mulla ei ole pohjallisia näissä maihareissa, niin tää vähän sattuu”

Yhdeksänosainen Naissotilaat-sarja nyt kokonaan Yle Areenassa! Yle TV2:ssa jaksot nähdään maanantaisin kello 21.00 1.1.2018 alkaen.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Klipit

Naissotilaat

Toisella kaudella seurataan kurinalaista elämää Upinniemen rannikkoprikaatissa

Naissotilaat-sarjan 2. tuotantokaudella päästään seuraamaan inttielämää viiden nuoren naisen mukana, kun Henna, Anni, Milla ja Anne jättävät tutun ja turvallisen arjen taakseen ja aloittavat kurinalaisen elämän Upinniemen rannikkoprikaatissa. Miltä tuntuu hoitaa aamutoimet kolmessa minuutissa, ryömiä pölisevässä metsämaastossa ja marssia kilometrikaupalla kesähelteessä täysissä varusteissa? Uusia alokkaita opastaa tuvan no: 8 esimies, kunnianhimoinen alikersantti Henni Sinilaakso. Kenen kantti kestää palveluksen loppuun saakka ja pääseekö naisista kukaan merivoimien reserviupseerikoulutukseen, johon valitaan vain noin kolme prosenttia merivoimien varusmiehistä?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä