YleX Viikonloppu

Sunnuntain koko lähetys - Womman paha tapa kostautuu ja Samuelin siskojen päiväkirjat

 • 3 h 58 min
 • 25 pv

YleX Viikonlopussa Womman suihkussakäynti puhututtaa TAAS. Mutta tällä kertaa puhelimenkäyttö suihkussa on viimeinkin kostautunut. Mutta mitä kummallista Samuel tekee iltaisin?

Studiossa pureudutaan myös Samuelin pikkusiskojen päiväkirjoihin. Miksi Samuelia kiinnostaa niin paljon siskojensa lapsuuden puuhat?

Studiossa keskustellaan myös Trumpin terveystarkastuksesta, Yakuza-tatuoinneista sekä ampumahiihdosta.

Lähetykset

 • su 14.1.2018 12.59 • YleX

Jaksot

 • YleX Viikonlopussa Womman suihkussakäynti puhututtaa TAAS. Mutta tällä kertaa puhelimenkäyttö suihkussa on viimeinkin kostautunut. Mutta mitä kummallista Samuel tekee iltaisin?

  Studiossa pureudutaan myös Samuelin pikkusiskojen päiväkirjoihin. Miksi Samuelia kiinnostaa niin paljon siskojensa lapsuuden puuhat?

  Studiossa keskustellaan myös Trumpin terveystarkastuksesta, Yakuza-tatuoinneista sekä ampumahiihdosta.

 • Tervehenkistä kreiseilyä ja hallittua hömelöintiä! Samuel Nyman ja Womma Seppälä pitää sinulle seuraa lauantaina ja sunnuntaina klo 13-17. Viikonloppuisin otetaan yhteyttä keikkaileviin muusikoihin, pelataan Jonnet ei muista peliä, etsitään kuurubiisiä ja tehdään musiikillinen trippi maailman eri kolkkiin. Puhetta YleX viikonlopussa Samuelin ystävien tekemistä kosintareissuista, Sauli Niinistön pelaamisesta, Womman kadonneesta suihkusaippuasta ja Britannian kruununjalokivistä

 • Tervehenkistä kreiseilyä ja hallittua hömelöintiä! Samuel Nyman ja Womma Seppälä pitää sinulle seuraa lauantaina ja sunnuntaina klo 13-17. Viikonloppuisin otetaan yhteyttä keikkaileviin muusikoihin, pelataan Jonnet ei muista peliä, etsitään kuurubiisiä ja tehdään musiikillinen trippi maailman eri kolkkiin.Samuel huolestui mummin puhelinsoitoista, Womma avautui ilmakasveista. Puhetta myös Womman peliennätyksestä ja polkupyöristä.

 • Vuoden ensimmäinen lauantai on täällä ja mukana tietenkin YleX Viikonloppu! Samuel on startannut vuoden kokeilemalla jotakin uutta, mutta kalareissu Niccon kanssa on muuttunut nopeasti painajaismaiseksi. Womma taas on päässyt viettämään aikaan Vietnamista kotiinpalanneen äitinsä kanssa, ja tutustunut vähän liiankin hyvin tämän Tinder-elämään.

  Studiossa keskustellaan myös Tom Jonesin julkisuuskuvasta, tuliaisista, Ähtärin pandojen kotiutumisesta sekä puukoista.

 • Tervehenkistä kreiseilyä ja hallittua hömelöintiä! Samuel Nyman ja Womma Seppälä pitää sinulle seuraa lauantaina ja sunnuntaina klo 13-17. Viikonloppuisin otetaan yhteyttä keikkaileviin muusikoihin, pelataan Jonnet ei muista peliä, etsitään kuurubiisiä ja tehdään musiikillinen trippi maailman eri kolkkiin. Vuoden viimeisessä lähetyksessä kuultiin Samuelin ja Womman mokia vuoden varrelta. Käytiin läpi kuurubiisejä ja muisteltiin kuinka vaarallista on ajaa moottoriajoneuvolla jos on alle kymmenen vuotias. Puhetta myös shoppailusta ja siitä kuinka fiksuja varikset ovat.

 • Womma ja Samuel ovat uudenvuodentunnelmissa jo lauantaina kun YleX Viikonlopussa käydään läpi koko vuoden parhaita Musatrippi-biisejä, ja kuunnellaan Womman ja Samuelin kerättyjä mokia vuoden ajalta.

  Studiossa keskustellaan myös Samuelin kaverin omituisesti treffipyynnöstä, Womman inhosta pullojenpalauttamista kohtaan sekä japanilaisista Suomi-faneista.

 • Tapaninpäivä menee rennosti YleX:n Jouluspesiaalin seurassa! Mitä tapahtui kun Womma ja Kareinen edellisiltana lähtivät joulupäiväaterialle? Mitä pitää tehdä jos jouluna sormus jää jumiin? Mitä leffoja Kareinen suosittelee Tapaninpäiväksi?

  Studiossa myös pelataan YleX Viikonlopusta tuttua "Jonnet ei muista!" -kilpailua, kuunnellaan musatripissä metallimusiikkia Bulgariasta, ja pidetään extrapitkä "Vartin Valtaus" -toiveosio!

 • Jouluaatosta on selvitty hengissä, vaikka Womman perhejoulussa onkin käyty lähellä perheriitaa sanapelin takia. Kareinen taas on viettänyt joulua yksin, mutta se ei ole menoa haitannut.

  Joulupäivän lähetyksessä palkitaan paras tarina kämäisimmästä joululahjasta, juhlistetaan kovasti lähestyvää Juhannusta, pelataan "Mitä te oikein googlaatte?" -peliä, ja kuunnellaan tunteita herättävä musiikkitrippibiisi suoraan Saksasta.

 • Jo perinteeksi muodostunut Jouluspesiaali palaa jälleen! YleX Illan Kareisen ja YleX Viikonlopun Womman seurassa vietetään jouluaattoa.

  Studiossa selvitetään haluaako kansa kuulla joulumusiikkia vai kesäbiisejä, otetaan musiikkitrippi Etelä-Koreaan, luetaan evankeliumia Tampereen murteella ja juhlistetaan alati lähestyvää Juhannusta!

 • Womma ja Samuel on joulutunnelmissa! Wommalla on ollut omituinen pankkivankitilanne ystävänsä kanssa eilisiltana, miten tästä selvitään? Samuelia taas kuumottaa kun Womma on tuonut tälle joululahjan eikä itse ole ostanut mitään. Mitä paketista paljastuu?

  Studiossa pidetään myös hautajaiset Womman vanhalle kovalevylle, pohditaan äänestämistä kun ei tiedä mistä äänestetään ja otetaan yhteyttä kuulijoihin jotka ovat matkalla joulunviettoon.

 • YleX Viikonlopun Dana sai vieraakseen STIGIN sekä Teflon Brothersin Pyhimyksen. Samalla keskusteltiin heidän uusimmasta Original Gigolo -kappaleestaan.

 • Suomen vaatevallankumous-kampanjatiimin vetäjä Heidi Korva vieraili YleX Viikonlopussa Danan haastateltavana.

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä