Katsottavissa ulkomailla
Naissotilaat

Naissotilaat: Polttotaisteluradalla koolla on väliä — katso selviääkö Pirita ajoissa ulos palavasta talosta

  • 5 min
  • toistaiseksi

Naissotilaat joutuvat todelliseen tulikokeeseen, kun polttotaisteluradan tehtävänä on hypätä napalmilla valellun palavan ikkunan läpi. 163-senttiselle Piritalle tuli ja napalmi eivät ole ainoat haasteet vaan hankaluuksia tuottaa ylipäätään ikkunaan ylettäminen, ja sen yli hyppääminen varusteiden kanssa.

Vaikka armeijassa ollaankin, Pirita ihmettelee, miksi ikkunan läpi ei voi hypähtää omalla tyylillä. ”Ja miksi siihen piti mennä aseen kanssa”, Pirita jatkaa. Toki Pirita ymmärtää, että ase on armeijassa keskeinen varuste, mutta jos ei ylety niin ei ylety.

Yhdeksänosainen Naissotilaat-sarja nyt kokonaan Yle Areenassa! Yle TV2:ssa jaksot nähdään maanantaisin kello 21.00.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Klipit

Naissotilaat

Toisella kaudella seurataan kurinalaista elämää Upinniemen rannikkoprikaatissa

Naissotilaat-sarjan 2. tuotantokaudella päästään seuraamaan inttielämää viiden nuoren naisen mukana, kun Henna, Anni, Milla ja Anne jättävät tutun ja turvallisen arjen taakseen ja aloittavat kurinalaisen elämän Upinniemen rannikkoprikaatissa. Miltä tuntuu hoitaa aamutoimet kolmessa minuutissa, ryömiä pölisevässä metsämaastossa ja marssia kilometrikaupalla kesähelteessä täysissä varusteissa? Uusia alokkaita opastaa tuvan no: 8 esimies, kunnianhimoinen alikersantti Henni Sinilaakso. Kenen kantti kestää palveluksen loppuun saakka ja pääseekö naisista kukaan merivoimien reserviupseerikoulutukseen, johon valitaan vain noin kolme prosenttia merivoimien varusmiehistä?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä