Katsottavissa vain Suomessa
Urheilu-Suomi

Urheilu-Suomi: "Pientä käsikähmää niin se on aito Pori-Rauma-fiilis” – paikalliskamppailu on fanien joulu ja juhannus

  • 2 min
  • toistaiseksi

- Porilaiset pitää raumalaisia kalanperkaajina, sanoo Vilho Hakala – Porin Ässien kannattaja.

- Raumalaiset on ehdottomasti tyylikkäämpiä kuin porilaiset, sanoo Hannu Tuomisto – Rauman Lukon kannattaja.

Paikallisottelut ovat urheilun helmiä.

- Pientä käsikähmää niin se on aito Pori-Rauma-fiilis, muistelee Ässien legenda Veli-Pekka Ketola paikalliskamppailujen tunnelmaa Urheilu-Suomen yhdeksännestä jaksosta poimitulla videoklipillä..

Klassisimmat taistelut viedään niin pitkälle, että raumalaiskannattajat menevät Turkuun synnyttämään, vaikka lähempänä Porissakin olisi siihen tilaisuus.

- Muistan lapsuudesta kun olen käynyt Herranlahdessa (Porissa) katsomassa linja-auton kyydissä ottelua, ja kun sieltä lähdettiin niin ei ollut enää oikein paljon ikkunoita jäljellä, muistelee tiukkana erotuomarina fanien mieleen jäänyt Seppo Mäkelä.

Sarjan uusi jakso katsottavissa Yle Areenassa. Jaksojen ensiesitys keskiviikkoisin televisiossa Yle Teemalla klo 21. Jakso myös Yle TV2:lla torstaina klo 19, lauantaina klo 16.25 Yle Teemalla ja sunnuntaina Yle TV2:lla klo 21.

Henkilökuvia lauantaisin klo 12 jälkeen Radio Suomessa ja Urheilu-Suomi Yle Puheella torstaisin klo 15.05.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Urheilu-Suomi

Urheilu-Suomi on tarina suomalaisesta huippu-urheilusta. Urheilun huiput kertovat mitä historian ratkaisevilla hetkillä oikein tapahtui ja mitä oli tapahtumien taustalla. Mukana ovat Jari Litmanen, Patrik Laine, Lasse Viren, Jarkko Nieminen, Matti Nykänen, Kiira Korpi, Juha Kankkunen, Petra Olli ja yli 100 muuta urheilulle antautunutta suomalaista. Urheiluhullun kansan kokovartalokuva - uusintana alkaen 11. heinäkuuta. (Tuotanto: Yle, 2016.)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä