Katsottavissa ulkomailla
Naissotilaat

Naissotilaat: ”Miksi täällä ei ole sellasia nykypäivän suksia"

  • 2 min
  • toistaiseksi

Naissotilaat pääsevät kokeilemaan intin suksia. Pirita on hiihtänyt viimeksi ala-asteella ja silloinkin huonolla menestyksellä. Pienen kokonsakin puolesta Pirita joutuu taas kerran kovimpaan prässiin. Armeijan sukset kun ovat tunnetusti aikas pitkät.

Porukan valittajana tunnettu Pirita sivakoisi mieluummin nykyaikaisilla Järvisillä. ”Miksi täällä ei ole sellasia nykypäivän suksia?” purnaa Pirita taistellessaan suksia jalkaan.

Hiihtoharjoitus osoittautuu kuitenkin yllättävän hauskaksi tehtäväksi, mutta Pirita ei kuitenkaan ole kovin vaakuttunut omista hiihtotaidoistaan sodassa. ”En pääsisi suksilla vihollista pakoon.”

Yhdeksänosainen Naissotilaat-sarja nähdään Yle TV2:ssa maanantaisin kello 21.00. Kaikki jaksot katsottavissa myös Areenassa!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Klipit

Naissotilaat

Toisella kaudella seurataan kurinalaista elämää Upinniemen rannikkoprikaatissa

Naissotilaat-sarjan 2. tuotantokaudella päästään seuraamaan inttielämää viiden nuoren naisen mukana, kun Henna, Anni, Milla ja Anne jättävät tutun ja turvallisen arjen taakseen ja aloittavat kurinalaisen elämän Upinniemen rannikkoprikaatissa. Miltä tuntuu hoitaa aamutoimet kolmessa minuutissa, ryömiä pölisevässä metsämaastossa ja marssia kilometrikaupalla kesähelteessä täysissä varusteissa? Uusia alokkaita opastaa tuvan no: 8 esimies, kunnianhimoinen alikersantti Henni Sinilaakso. Kenen kantti kestää palveluksen loppuun saakka ja pääseekö naisista kukaan merivoimien reserviupseerikoulutukseen, johon valitaan vain noin kolme prosenttia merivoimien varusmiehistä?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä