Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Naissotilaat

Naissotilaat: ”Miksi täällä ei ole sellasia nykypäivän suksia"

  • 2 min
  • toistaiseksi

Naissotilaat pääsevät kokeilemaan intin suksia. Pirita on hiihtänyt viimeksi ala-asteella ja silloinkin huonolla menestyksellä. Pienen kokonsakin puolesta Pirita joutuu taas kerran kovimpaan prässiin. Armeijan sukset kun ovat tunnetusti aikas pitkät.

Porukan valittajana tunnettu Pirita sivakoisi mieluummin nykyaikaisilla Järvisillä. ”Miksi täällä ei ole sellasia nykypäivän suksia?” purnaa Pirita taistellessaan suksia jalkaan.

Hiihtoharjoitus osoittautuu kuitenkin yllättävän hauskaksi tehtäväksi, mutta Pirita ei kuitenkaan ole kovin vaakuttunut omista hiihtotaidoistaan sodassa. ”En pääsisi suksilla vihollista pakoon.”

Yhdeksänosainen Naissotilaat-sarja nähdään Yle TV2:ssa maanantaisin kello 21.00. Kaikki jaksot katsottavissa myös Areenassa!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Klipit

Naissotilaat

Uudet alokkaat astuvat palvelukseen

Pohjoinen Kainuu kutsuu katsojia Naissotilaat-sarjan kolmannella kaudella, kun Rosa, Maria, Melissa ja Suvi aloittavat vapaaehtoisen asepalveluksensa Kainuun prikaatissa Kajaanissa heinäkuussa. Kuinka pärjää Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva aistiyliherkkä Melissa armeijan maailmassa, jossa aistiärsykkeitä riittää melusta jatkuvaan sosiaaliseen kanssakäymiseen? Kokkolan kaupungin nuorisovaltuustossa vaikuttava isänmaallinen Rosa haluaa näyttää epäilijöille, että tytöt suoriutuvat intistä yhtä hyvin kuin pojatkin. Mihin asti vie Rosan tie? Kiltiksi itseään luonnehtiva joensuulainen Suvi lähtee hakemaan intistä kärsimyksen kokemuksia ja johtajakoulutusta. Mutta voiko kiltti tyttö menestyä maskuliinisessa maailmassa, joka on tunnettu kovuudesta? Hirvenmetsästystä 12-vuotiaasta lähtien harrastanut pietarsaarelainen Maria lähtee hakemaan intistä vastausta siihen, mitä hän tekee isona. Toteutuuko Marian haave johtajakoulutukseen pääsystä?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä