Yle Uutiset Helsinki

Yle Uutiset Helsinki: Kävelykierros esittelee sisällissodan Helsingin tapahtumapaikkoja

  • 9 min
  • toistaiseksi

Sisällisodasta tulee tänä vuonna kuluneeksi sata vuotta ja asiaa muistellaan monin tavoin. Yksi tapa kerrata tietojaan kansan kahtia repineistä tapahtumista Helsingissä on osallistua kävelykierrokselle. Helsingissä on jo vuoden ajan järjestetty Sisällissota Helsingissä - kävelykierroksia ja ne ovat olleet erittäin suosittuja. Kierroksen suunnitellutta Mikael Penttilää Green Cap Tourista haastattelee Ari Tuhkanen:

Lähetykset

  • ma 15.1.2018 17.13 • Yle Radio Suomi Helsinki

Jaksot

  • Sisällisodasta tulee tänä vuonna kuluneeksi sata vuotta ja asiaa muistellaan monin tavoin. Yksi tapa kerrata tietojaan kansan kahtia repineistä tapahtumista Helsingissä on osallistua kävelykierrokselle. Helsingissä on jo vuoden ajan järjestetty Sisällissota Helsingissä - kävelykierroksia ja ne ovat olleet erittäin suosittuja. Kierroksen suunnitellutta Mikael Penttilää Green Cap Tourista haastattelee Ari Tuhkanen:

  • Helsinki avaa saaristoaan kaupunkilaisille virkistyskäyttöön. Vallisaari aukesi yleisölle viime kesänä ja tänä kesänä aukeaa Isosaari. Suomenlinnan vieressä sijaitseva entinen Puolustusvoimien käytössä ollut Lonnan saari on virkistyskäytössä jo neljättä kesää. Ovatko kaupunkilaiset löytäneet Lonnan ja mitä siellä on? Saarta esittelee Oy Lonnan Hyväntuulenkeitaan toimitusjohtaja Wille Wäänänen. Saaristoretkelle lähti Ari Tuhkanen:

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä