Radio Suomen Ilta

Joonas Konstig: Opi elämään ihmisiksi!

 • 39 min
 • toistaiseksi

Vihreätukkainen punkkari opetteli herrasmieheksi vuodessa ja kirjoitti siitä kirjan. Joonas Konstig Olga Ketosen vieraana pohtimassa ihmisenä olemista.

Lähetykset

 • to 25.1.2018 20.18 • Yle Areena

Jaksot

 • Sammuta valot / Sytytä valot on kirjailija Salla Simukan nuorille suunnattu novellikokoelma. Kääntökirjan toisella puolella yhden novellin samaa teemaa käsitellään eri näkökulmasta kuin toisella puolella.

  Salla Simukka on Olga Ketosen vieraana.

 • Suomessa on jopa miljoona ihmistä, joiden digitaidoissa on parantamisen varaa. Nettiä ikä kaikki -kampanja haastaa suomalaiset auttamaan niitä, jotka ovat vaarassa pudota digikelkasta.

  Kuinka hyvä älypuhelimen tai tablettitietokoneen käyttäjä sinä olet? Keneltä olet saanut apua käyttöönoton ensitaipaleella? Kuinka paljon käytät erilaisia älylaitteiden sovelluksia? Miten ne helpottavat arkeasi?

  Keskustelijoina ovat Digi arkeen -neuvottelukunnan vetäjä, Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä, valtiovarainministeriön digitalisaatioyksikön päällikkö, tietohallintoneuvos Maria Nikkilä ja Ylen Nettiä ikä kaikki -hankkeen koordinaattori, vastaava tuottaja Ville Alijoki.

  Juontajina Maria Jyrkäs ja Marko Miettinen

 • Mikko "Peltsi" Peltolan kova vuosi alkoi lokakuussa 2017. Takana on neljä haastetta, 150 kilometrin merimelonta, 140 kilometrin polkujuoksu, 200 kilometrin hiihtovaellus ja 400 kilometrin pyöräily sekä huima määrä nautintoa, tuskaa, hienoja maisemia, luonnonvoimia ja yksi polvileikkaus. Millainen vuosi oli ja miten tästä eteenpäin. Peltsi Olgan vieraana.

 • Tänä iltana vietetään Tove Janssonin syntymäpäivää tovefani Linda Liukaksen kanssa. Studiossa Olga Ketonen

 • Oliko sinunkin kesälomasi pitkä, kuuma, rento - ja kenties vähän liian kostea? Mikä avuksi, kun arjen aikataulut ahdistavat ja päivittäisestä lomaoluesta luopuminenkin kiristää pinnaa?
  Vieraana avohoitopalveluiden ylilääkäri Markus Partanen A-klinikka Oy:ltä.
  Vinkkejä sujuvaan arkeen antaa Työterveyslaitoksen johtaja Kirsi Ahola.
  Toimittajana Maria Jyrkäs.

 • Olga Ketosen vieraana Happoradion Aki Tykki

 • Pieni poukama auringon lämmittämien kallioiden välissä, kaupungin vehmas puisto ja sen ruusuistutukset, vai pala joutomaata, jossa rehottavat voikukat ja koiranputket? Tai kuumuuttaan hohkaava asvalttiviidakko, keskuskirkon viileä penkki. Kesäparatiisi on paikka, joka voi olla mitä vain, mutta siellä on hyvä olla. Jokaisella omannäköisensä, ehkä vain kerran elämässä koettu, ehkä paikka, jonne matkataan joka viikonloppu. Kerro meille millainen on sinun kesäparatiisisi! Missä se sijaitsee, keitä siellä käy ja miltä siellä tuntuu? Juontajana Markus Turunen.

 • Pieni poukama auringon lämmittämien kallioiden välissä, kaupungin vehmas puisto ja sen ruusuistutukset, vai pala joutomaata, jossa rehottavat voikukat ja koiranputket? Tai kuumuuttaan hohkaava asvalttiviidakko, keskuskirkon viileä penkki. Kesäparatiisi on paikka, joka voi olla mitä vain, mutta siellä on hyvä olla. Jokaisella omannäköisensä, ehkä vain kerran elämässä koettu, ehkä paikka, jonne matkataan joka viikonloppu. Kerro meille millainen on sinun kesäparatiisisi!
  Lähetä WhatsApp -viesti numeroon 0444 210 895. Juontajana Markus Turunen.

 • Anna Keräsen vieraana reggae-artisti Aurora.

 • Mikä on Olga Ketosen Yks laulu? Olgan tarinaan liittyy ainakin kirjotuskilpailu.

  Suosikki-lehti avarsi nuorten maailmankuvaa yli 50 vuoden ajan. Jututettavana 20 vuotta Suosikissa työskennellyt Elina Orma.

  Juontajana Anna Keränen.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä