Katsottavissa ulkomailla
Naissotilaat

Naissotilaat: Onnistuvatko Pirita ja Pasi jäljittämään vihollisen?

  • 3 min
  • toistaiseksi

Pirita ja sotakoira Pasi pääsevät tekemään sotakoirakoulutukselle tyypillisen jäljestysharjoituksen. Kaksikon tehtävä on tarkistaa ajoneuvo, löytää poistumisjäljet ja ottaa vihollinen kiinni.

Haasteita harjoitukseen tuo Pasin leikkisyys, riehakkuus ja pieni tottelemattomuus. Pasi ei myöskään mielellään irrota otettaan, jos onnistuu saamaan jotakin hampaisiinsa.

Yhdeksänosainen Naissotilaat-sarja nähdään kakkosella maanantaisin kello 21.00. Kaikki jaksot katsottavissa myös Areenassa!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Klipit

Naissotilaat

Toisella kaudella seurataan kurinalaista elämää Upinniemen rannikkoprikaatissa

Naissotilaat-sarjan 2. tuotantokaudella päästään seuraamaan inttielämää viiden nuoren naisen mukana, kun Henna, Anni, Milla ja Anne jättävät tutun ja turvallisen arjen taakseen ja aloittavat kurinalaisen elämän Upinniemen rannikkoprikaatissa. Miltä tuntuu hoitaa aamutoimet kolmessa minuutissa, ryömiä pölisevässä metsämaastossa ja marssia kilometrikaupalla kesähelteessä täysissä varusteissa? Uusia alokkaita opastaa tuvan no: 8 esimies, kunnianhimoinen alikersantti Henni Sinilaakso. Kenen kantti kestää palveluksen loppuun saakka ja pääseekö naisista kukaan merivoimien reserviupseerikoulutukseen, johon valitaan vain noin kolme prosenttia merivoimien varusmiehistä?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä