Naissotilaat

Naissotilaat: Onnistuvatko Pirita ja Pasi jäljittämään vihollisen?

  • 3 min
  • toistaiseksi

Pirita ja sotakoira Pasi pääsevät tekemään sotakoirakoulutukselle tyypillisen jäljestysharjoituksen. Kaksikon tehtävä on tarkistaa ajoneuvo, löytää poistumisjäljet ja ottaa vihollinen kiinni.

Haasteita harjoitukseen tuo Pasin leikkisyys, riehakkuus ja pieni tottelemattomuus. Pasi ei myöskään mielellään irrota otettaan, jos onnistuu saamaan jotakin hampaisiinsa.

Yhdeksänosainen Naissotilaat-sarja nähdään kakkosella maanantaisin kello 21.00. Kaikki jaksot katsottavissa myös Areenassa!

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Naissotilaat

Uudet alokkaat astuvat palvelukseen

Pohjoinen Kainuu kutsuu katsojia Naissotilaat-sarjan kolmannella kaudella, kun Rosa, Maria, Melissa ja Suvi aloittavat vapaaehtoisen asepalveluksensa Kainuun prikaatissa Kajaanissa heinäkuussa. Kuinka pärjää Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva aistiyliherkkä Melissa armeijan maailmassa, jossa aistiärsykkeitä riittää melusta jatkuvaan sosiaaliseen kanssakäymiseen? Kokkolan kaupungin nuorisovaltuustossa vaikuttava isänmaallinen Rosa haluaa näyttää epäilijöille, että tytöt suoriutuvat intistä yhtä hyvin kuin pojatkin. Mihin asti vie Rosan tie? Kiltiksi itseään luonnehtiva joensuulainen Suvi lähtee hakemaan intistä kärsimyksen kokemuksia ja johtajakoulutusta. Mutta voiko kiltti tyttö menestyä maskuliinisessa maailmassa, joka on tunnettu kovuudesta? Hirvenmetsästystä 12-vuotiaasta lähtien harrastanut pietarsaarelainen Maria lähtee hakemaan intistä vastausta siihen, mitä hän tekee isona. Toteutuuko Marian haave johtajakoulutukseen pääsystä?

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä