Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Arto Nyberg

Arto Nyberg: Arto Nyberg toimi Amorina Valtteri ja Emilia Bottakselle: ”Kiitos, että kutsuit meidät samaan ohjelmaan”

  • 2 min
  • toistaiseksi

F1-kuljettaja Valtteri Bottas oli sunnuntaina 18.2.2017 Arto Nybergin haastateltavana.
– Mulla ei ole oikeastaan mitään hävittävää, vaan on hyvä jatkaa siitä, mihin viime kauden viimeisessä kisassa jäätiin, Bottas sanoi maaliskuussa alkavasta uudesta F1-kaudesta. Viime kauden viimeisen osakilpailun Abu Dhapi GP:n Valtteri Bottas voitti.
Haastattelussa muisteltiin myös Valtteri Bottaksen ensimmäistä vierailua Arto Nyberg-ohjelmassa vuonna 2010. Samassa ohjelmassa oli haastateltavana uimari Emilia Pikkarainen.
– Vaihdoimme Emilian kanssa yhteystietoja, ja siitä se lähti, Valtteri kertoi parisuhteensa alkumetreistä Pasilan studiotalossa. – Sen jälkeen Emilia on vaan kaunistunut, mutta mulla on lähtenyt tukka päästä, Valtteri naureskeli. Valtteri Bottas ja Emilia Pikkarainen avioituivat vuonna 2016.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Klipit

Arto Nyberg

Sunnuntaisin klo 18.45, Yle TV1

Arto Nyberg -ohjelman idea on yksinkertaisen klassinen, mutta toimiva. Kolme mielenkiintoista, ajankohtaista vierasta ja asioihin perehtynyt toimittaja. Luvassa on ihmisiä yhteiskuntaelämän eri osa-alueilta, tuttuja ja tuntemattomia - ihmisiä, joilla on sanottavaa.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä