Katsottavissa ulkomailla
Mitä mietit, Ronja Salmi?

Mitä mietit, Ronja Salmi?: Ronja Salmi etsii jatkuvasti uusia, parempia kysymyksiä – Ronjan oma sarja alkaa maanantaina 26.3.

  • 1 min
  • toistaiseksi

Kannattaako hankkia lapsia, jos maailma tuhoutuu ilmastonmuutoksen seurauksena? Miten someaddiktiosta pääsee eroon? Mitä tapahtuu, jos Suomessa syttyy sota? Miten elää riittämättömyyden tunteen kanssa? Entä voiko kaverista erota?

Muun muassa näitä asioita kirjailija, toimittaja, yrittäjä ja vastikään Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtajaksi valittu Ronja Salmi, 25, pohtii uudessa 26. maaliskuuta Yle TV2:lla ja Yle Areenassa alkavassa Mitä mietit, Ronja Salmi? -ohjelmassaan.

Salmen vieraina tavataan iso joukko asiantuntijoita (mm. Maaret Kallio, Viivi Huuska, Ina Mikkola, Mansikkka, Rosa Meriläinen ja Jani Toivola) ja tavallisia ihmisiä, joiden kanssa Salmi keskustelee ja kysyy, mutta ei etsi lopullisia vastauksia. Haastateltavina kuullaan niin sisäministeriä, 7-vuotiaita lapsia kuin 80-vuotiaita naisia.

– Itselleni iso oivallus elämässä on ollut, että kysymystä seuraa harvoin vastaus. Myös jokainen ohjelman jakso päättyy joukkoon uusia kysymyksiä, joiden käsittelyä jatketaan somessa ja podcastissa, Salmi kertoo.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Mitä mietit, Ronja Salmi?

Ronja Salmen tavoitteena on murtaa tabuja, kohdata ennakkoluulottomasti eri tavalla ajattelevia ihmisiä ja kyseenalaistaa omia ennakkoasenteitaan. Ronja on utelias tutkimusmatkailija. Hän haluaa ymmärtää - ilman vastakkainasettelua, aidon avoimesti. Tunne on johtolanka, mutta tutkiessa asiat muuttuvat monimutkaisiksi. Lopulta ristiriidan kanssa eläminen avaa sirpaleista todellisuutta. Ronja tapaa asiantuntijoita, keskustelee eri ikäisten naisten kanssa ja kokeilee uusia asioita. Sarja rohkaisee kysymään ja hankkimaan tietoa, sekä antaa vertaistukea samankaltaisten asioiden kanssa painiville.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä