YleX Viikonloppu: Womma ja Aino

Paras viikonloppuseura livenä - kuuluu sulle!

Jaksot

 • YleX Viikonlopun lauantaissa Ainoa harmittaa Area51-bileiden missaaminen. Womma taas jakaa kokemuksiaan internetin kuumottavien ikärajoitusten parissa. Mutta miten nuoren Womman aikuisviihdeharrastukset liittyvät Paavo Väyryseen? Kaipaako kukaan elämäänsä lisää mainoksia? Miksi 50 vuotta sitten opiskelijat istuksivat hellalevyillä? Ja mitä robotti-imurien salaisessa elämässä tapahtuu? Tätä kaikkea ja paljon muuta sekoilua lauantain lähetyksessä.

 • YleX Viikonlopun sunnuntaissa Womma paljastaa tuntojaan villasukkavihaajana, mutta saa yllättävää sympatiaa YleX:n kuulijoilta. Aino tutustuu sipsivillityksiin ja pääsee avautumaan Suomen ärsyttävimmistä sanoista. Voiko kissan harrastusvalintoihin luottaa? Miksei Womma saa ikinään lahjoja? Ja aikovatko geokätköilijät suorittaa vallankaappauksen? Tätä kaikkea ja paljon muuta sekoilua sunnuntain lähetyksessä.

 • Aino pohtii mitä tehdä, jos kaveriporukassa on lokki, joka ei halua maksaa yhteisiä kuluja? Womma taas haluaisi palkata hovimestarin kotiin Downton Abbey tyyliin. Sananlasku "viimeinen naula arkkuun" aiheuttaa hämmennystä ja Lappiin suunniteltu jouluvaltio suurta epäilyä.

 • Kuka on Ainon mielestä Ankkalinnan ärsyttävin sankari? Mitkä astiat Womma heittäisi suruttu roskiin? Pitääkö jouluverhot vaihtaa kotiin? Nämä ja muut mieltä askarruttavat kysymykset selviävät YleX Viikonlopussa ja mahtuu mukaan myös megamokia ja musiikkia maailmalta.

 • Kuka on Ainon mielestä Ankkalinnan ärsyttävin sankari? Mitkä astiat Womma heittäisi suruttu roskiin? Pitääkö jouluverhot vaihtaa kotiin? Nämä ja muut mieltä askarruttavat kysymykset selviävät YleX Viikonlopussa ja mahtuu mukaan myös megamokia ja musiikkia maailmalta.

 • YleX Viikonlopussa Aino paljastaa itsensä salaisen puolen tekstiviestikyylänä. Womma taas joutuu puolustelemaan taitojaan keittiössä, sekä valistamaan ihmisiä banaanien haitoista. Kuka haluaa käydä pornoelokuvateatterissa? Mitkä limapallot uhkaavat Suomen vesistöjä? Onko TET-harjoittelusta mitään hyötyä ihmisten tulevaisuudelle? Tätä kaikkea ja paljon muuta levotonta lauantain lähetyksessä.

 • YleX Viikonlopussa pohditaan käykö kukaan yksin huvipuistossa, ja sopiiko museot kauppakeskuksiin? Aino on innostunut uudistuneen Big Brotherin alkamisesta ja Womman vessanovi-saaga eiliseltä saa jatkoa. Kuinka ahdistavaa olisi jäädä paavin kanssa jumiin hissiin? Kuka haluaa asentaa magneetin sormenpäähänsä? Ja kuka säilöö muistoesineitä takassa? Tämä ja paljon muuta sekoilua sunnuntain lähetyksessä.

 • YleX Viikonlopussa ei tunnistettu äitiyspakkauksen harsoja, muisteltiin Hollywoodin eläintähtiä ja ihmeteltiin matkabloggaajien kuvanmuokkauksia! Womma valistaa kansaa kyypakkauksista, mutta tiedote ei saa ansaitsemaansa vastakaikua.

 • Millainen on koirien päiväkoti? Miten ärstyttävistä mökkinaapureista pääsee eroon? Entä millä nirsot koalat pelastetaan? Näihin ja muihin kysymyksiin vastaa YleX Viikonloppu!

 • YleX Viikonlopussa Aino pääsee toimittamaan e-urheilu-uutisia, ja Womma jakaa kokemuksensa suihkussa tungettelevien kärpästen kanssa. Mutta kumpi on epäkäytännöllisempi sisustuselementti, tanssitanko vai kultaharkko? Miksi historian ensimmäinen avaruusrikos on antikliimaksi? Tapaavatko miljonäärit toisiaan Siilijärven yöelämässä? Tämä kaikki ja paljon muuta sekoilua studiossa.

 • YleX Viikonlopun Dana sai vieraakseen STIGIN sekä Teflon Brothersin Pyhimyksen. Samalla keskusteltiin heidän uusimmasta Original Gigolo -kappaleestaan.

 • Suomen vaatevallankumous-kampanjatiimin vetäjä Heidi Korva vieraili YleX Viikonlopussa Danan haastateltavana.

Klipit

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä