Tuija Pehkonen

Tuija Pehkonen: Anne Kukkohovi: Kiltin ei tarvitse olla ovimatto

 • 57 min
 • toistaiseksi

Anne Kukkohovi oli 90-luvulla yksi Suomen tunnetuimmista, kansainvälistä mallinuraa tekevistä suomalaisista malleista. Sen jälkeen tuli ura AD:na mainostoimistossa, sitten tv-työt ja vuonna 2013 yrittäjyys oman kosmetiikkabrändin parissa. Mitä nämä maailmat ovat Annelle opettaneet ja miten Kukkohovi on oppinut sietämään kaikkea sitä, mitä julkinen työ on tuonut mukanaan?

Lähetykset

 • ke 11.4.2018 13.02 • Yle Puhe

Jaksot

 • ​Iso-Britannian X-Factorissa ja brittien Dancing On Ice -ohjelmissa hienosti esiintynyt Saara Aalto näkee kilpailemisen parhaana väylänä itsensä kehittämiseen. Mutta millaista elämä puolittain Briteissä aikaansa viettävälle Aallolle on ja ​miltä suomalaisuus näyttää etäisyyden päästä? Entä millaisissa asioissa Saaran hörhöpuoli tulee esiin?

  Heittäydy radioselfieen Tuijan ja mielenkiintoisen vieraan kanssa.

 • Yli 150 000 tubekanavan tilaajaa, levytyssopimus ja listaykkössinkku, Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan osallistuminen. Monta unelmaa on jo käynyt toteen, mutta miltä näyttää 18-vuotiaan artistinalun maailmankuva ja tulevaisuus? Mistä Tuure Boelius haaveilee ja miten oma äiti häntä kuvailee?

  Heittäydy radioselfieen Tuijan ja mielenkiintoisen vieraan kanssa.

 • Heittäydy radioselfieen Tuijan ja mielenkiintoisen vieraan kanssa.

  Janni Hussilla on Instagrammissa 180 000 seuraajaa ja hän on rakentanut somesta itselleen työn. Mutta millaisia muita unelmia naisella mahtaa olla? Onko Hussi oppinut omat rajansa työn kanssa? Ja onko fitness-aikojen syömishäiriö edelleen elämässä jotenkin läsnä?

  Ohjelma on nauhoitettu kesän alussa.

 • Heittäydy radioselfieen Tuijan ja mielenkiintoisen vieraan kanssa.

  Näyttelijä, käsikirjoittaja, koomikko Niina Lahtinen teki keväällä uuden aluevaltauksen ohjatessaan ensimmäisen ison tv-viihdeohjelmansa, Putouksen. Kokemus oli niin stressaava, että Lahtinen miettisi tarkkaan, lähtisikö samaan uudelleen. Miten toimeliaan tekijänaisen rajat ovat löytyneet? Entä miten Niinan itsekritiikittömyys näkyy? Lahtinen paljastaa myös olevansa huolehtiva huolehtija.

 • Heittäydy radioselfieen Tuijan ja mielenkiintoisen vieraan kanssa.

  Miten hullutteva puoli näkyy sinussa, Hannu-Pekka Björkman?

  Kolmannen Jussi-patsaansa voittanut Hannu-Pekka Björkman pohtii onnellisuutta ja elämää. Millainen merkitys palkinnoilla on supermenestyneelle näyttelijälle? Ja miksi Björkman ei usko onnellisuuteen elämän tarkoituksena. Entä kunniottavatko ympärillä olevat ihmiset Hannu-Pekkaa jo vähän liikaakin?

 • Heittäydy radioselfieen Tuijan ja mielenkiintoisen vieraan kanssa.

  Kuusinkertainen Emma-voittaja Pyhimys: Mitä julkisuus edes on?

  ​Sisäänpäinkääntyneeksi leimattu Pyhimys kertoo, miten projektinsa valitsee ja millaisen merkityksen hän palkinnoilleen antaa. Entä miksi Mikko “Pyhimys” Kuoppala ei mennyt lainkaan Emma Gaalan jatkoille? Miten viime vuosi ja supermenestys ovat lopulta muuttaneet elämää hänen itsensä ja toisaalta vaimon perspektiivistä? ​

 • Heittäydy radioselfieen Tuijan ja mielenkiintoisen vieraan kanssa.

  Näyttelijä Alina Tomnikovia on nähty ja kuultu viime aikoina niin Niiskuneidin äänenä kuin Tuntemattomassa Sotilaassa. Alina Idässä tv-ohjelmassa hän on tutustunut slaaviolaisiin juuriinsa, joista nainen tuntuu olevan erityisen ylpeä. Mutta miten nämä juuret hänessä oikeastaan näkyvät? Ja millainen mielenmaisema paljastuu herkän, mutta topakan Alinan takaa?

 • Heittäydy radioselfieen Tuijan ja mielenkiintoisen vieraan kanssa.

  Dome Karukoski on ensimmäinen suomalainen Hollywood-ohjaaja sitten Renny Harlinin. Valtavalla 16 miljoonan euron budjetilla tehty Tolkien oli Karukoskelle jättiläismäinen puristus, jota hän on pitänyt uransa fyysisesti raskaimpana koitoksena.

  Miten suomalaisohjaaja päätyi Hollywood-tuotannon puikkoihin ja miksi maailmantähtiä pitää kohdella silkkihansikkain?

  Dome avaa myös omaa taustaansa lapsuudestaan saakka. Millaista oli kasvaa 14 vuotta ilman isää ja millaisia jälkiä kiusaamiskokemukset häneen jättivät?

 • Heittäydy radioselfieen Tuijan ja mielenkiintoisen vieraan kanssa.

  10-vuotista artistitaivaltaan tänä vuonna juhlistava Anna Puu ei enää palaisi muiden tekemiin biiseihin. Hän haluaa kirjoittaa biisit itse ja itseltään. Mutta millaiset ovat raivohäpeät, joita Anna biisintekoprosessissa saa? Entä mitä kaikkea artistius Anna Puulle ylipäätään tarkoittaa?

 • Kahdennentoista kautensa kansanedustajana aloittanut Ilkka Kanerva maalailee maisemaa Lokalahden lapsuusmaisemista ja pikku-Ikestä. Mutta mikä saa monessa liemessä keitetyn konkarin herkistymään kyyneliin? Entä miten ystävät Kanervaa kuvailevat?

 • Tuomas Holopaisesta tulee ensimmäisenä mieleen Nightwish, mutta mitä muuta miehen mystisyyden taakse piiloutuu? Millaisen lapsuuden Holopainen eli Kiteellä? Miksi hän muutti vanhempiensa luota vasta 29-vuotiaana? Ja mitä fantasiamaailma Holopaiselle tarjoaa? Sekin selviää, mikä on Tuomas Holopaisen rohkein teko.

 • Pääministeri Juha Sipilä lähti vuosia sitten mukaan politiikkaan vailla suuria toiveita tai odotuksia. Millaiseksi tuo matka on muodostunut? Ja miltä vallan taakka pääministerin harteilla tuntuu? Entä millaista rohkeutta politiikassa tarvitaan?

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä