Katsottavissa ulkomailla
Pertsa ja Kilu

Trokarit

  • 1 h 15 min
  • toistaiseksi

Pertsa ja Kilu hankkivat palkkiorahoilla moottoriveneen ja aloittavat uuden liiketoiminnan satamassa. Siellä nuoret kauppiaat joutuvat tekemisiin salakuljettajien kanssa. (1971)

Rooleissa: Tommi Auvinen (Pertsa), Jyrki Thil (Kilu), Eila Roine (Pertsan äiti), Ahti Haljala (Pertsan isä), Sylvi Salonen (Kilun äiti), Reino Kalliolahti (Kilun isä), Seppo Nieminen (Iikka), Juha Kalliolahti (Väinö), Lasse Tuorila (Topi), Erkki Thil (Paavola), Maija-Liisa Majanlahti (Liisa), Veijo Pasanen (Manki), Toivo Hildén (Röönlunti), Viljo Toivonen (Ihalainen), Hellin Auvinen (ämmä), Outi Pasanen (tyttö), Rainer Salminen (moottorin myyjä) ja Kari Kalliolahti (kertoja). Ohjaaja: Vili Auvinen. Perustuu Väinö Riikkilän nuortenkirjaan.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • TV Finland
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Pertsa ja Kilu

Pertsan ja Kilun kesään kuuluvat satama, meri ja veneily. Poikien kesälomiin tulee vipinää, kun satama ja lähialueet houkuttavat liepeilleen myös rötöstelijöitä. Poikien salaseura Viimeiset kaanit ryhtyy toimeen ja yrittää selvittää rikokset. Röyhkeät roistot Arpinaama ja Manki saavat kyytiä ja poliisit neuvokkaita apulaisia. Pertsa ja Kilu -ohjelmat ovat TV2 Lastenohjelmien tuotanto vuosilta 1970 - 1974.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä