Katsottavissa ulkomailla
Pertsa ja Kilu

Kipparit

  • 1 h 6 min
  • toistaiseksi

Pertsa ja Kilu ovat vaihtaneet vanhan veneensä suurempaan ja suunnittelevat kavereidensa kanssa pitkää lomapurjehdusta. Matkaan tulee kuitenkin mutkia, kun pojille ennestään tutut roistot yrittävät paeta maasta.

Rooleissa: Tommi Auvinen (Pertsa), Jyrki Thil (Kilu), Lasse Tuorila (Topi), Seppo Nieminen (Ilkka), Juha Kalliolahti (Väinö), Eila Roine (Pertsan äiti), Ahti Haljala (Pertsan isä), Sylvi Salonen (Kilun äiti), Reino Kalliolahti (Kilun isä), Kari Kihlström (Suokko), Veijo Pasanen (Manki), Erkki Thil (Paavola), Erkki Pirinen ja Pentti Kauppinen (poliisit), Vili Auvinen ja Risto Ahonen (merivartijat). Ohjaaja: Vili Auvinen. Perustuu Väinö Riikkilän nuortenkirjaan.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Pertsa ja Kilu

Pertsan ja Kilun kesään kuuluvat satama, meri ja veneily. Poikien kesälomiin tulee vipinää, kun satama ja lähialueet houkuttavat liepeilleen myös rötöstelijöitä. Poikien salaseura Viimeiset kaanit ryhtyy toimeen ja yrittää selvittää rikokset. Roistot saavat kyytiä ja poliisit neuvokkaita apulaisia. Rooleissa mm. Tommi Auvinen, Jyrki Thil, Juha Kalliolahti, Seppo Nieminen, Lasse Tuorila, Eila Roine, Ahti Haljala, Sylvi Salonen, Reino Kalliolahti, Kari Kihlström, Maija-Liisa Majanlahti, Erkki Thil ja Veijo Pasanen. Ohjaus: Vili Auvinen. TV2 Lastenohjelmat (1970 - 1974)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä