Katsottavissa ulkomailla
Pertsa ja Kilu

Timanttirosvot

  • 1 h 10 min
  • toistaiseksi

Pertsa ja Kilu näkevät sattumalta miten ulkomaalainen timanttivaras saapuu kaupunkiin ja lyöttäytyy yhteen kahden poliisille entuudestaan tutun roiston kanssa. Poliisi ei pääse rikollisten jäljille, mutta pojat ryhtyvät tekemään omia tutkimuksiaan ja päätyvät lopulta vaaralliseen takaa-ajoon autiolle saarelle. (1976)

Rooleissa: Tommi Auvinen (Pertsa), Jyrki Thil (Kilu), Lasse Tuorila (Topi), Ahti Haljala (Pertsan isä), Eila Roine (Pertsan äiti), Reino Kalliolahti (Kilun isä), Eila Thil (Kilun äiti), Hellin Auvinen-Salmi (Ämmä), Outi Pasanen (Pirkko), Tenho Saurén (Mr Blink), Veijo Pasanen (Manki), Kari Kihlström (Suokko), Erkki Thil (Paavola), Yrjö Kallionpää ja Erkki Pirinen (poliisisit), Janne Auvinen (Antti). Ohjaaja: Vili Auvinen. Perustuu Väinö Riikkilän nuortenkirjaan.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Pertsa ja Kilu

Pertsan ja Kilun kesään kuuluvat satama, meri ja veneily. Poikien kesälomiin tulee vipinää, kun satama ja lähialueet houkuttavat liepeilleen myös rötöstelijöitä. Poikien salaseura Viimeiset kaanit ryhtyy toimeen ja yrittää selvittää rikokset. Röyhkeät roistot Arpinaama ja Manki saavat kyytiä ja poliisit neuvokkaita apulaisia. Pertsa ja Kilu -ohjelmat ovat TV2 Lastenohjelmien tuotanto vuosilta 1970 - 1974.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä