Miltä tuntuu elää

28-vuotiaana syöpään menehtyneen rap-muusikko Edorfin ja hänen puolisonsa Janitan tarina

"En tahdo tietää miltä tuntuu kuolema, ennen kuin tiedän miltä tuntuu elää!" Tämä on 28-vuotiaana syöpään menehtyneen rap-muusikko Edorfin ja hänen puolisonsa Janitan tarina. Se on kuolemaa kohti kulkeva rakkaustarina, jonka yhtenä juonteena kulkee Edorfin musiikki.
Sarjan on toteuttanut Jenni Nyberg / El Camino Helsinki Oy.
Äänisuunnittelusta vastaa Jyri Pirinen.

Jaksot

  • Mitä käy rakkaudelle, kun toinen kuolee? Entä miltä tuntuu lähteä kulkemaan uusia tarinoita kohti, sellaisia missä elämän suurin rakkaus ei ole enää mukana? Janitan on aika muuttaa pois yhteisestä kodista ja siirtyä uuteen aikaan. Mukana myös Ekin sisko Pilvi Ingebrigtsen.

  • Kuoleman jälkeinen aika on Janitalla ja Pilvillä sumuista. Onneksi Pilvi ehti kysyä Ekiltä, mihin hän uskoo kuoleman jälkeen menevänsä. Kumpikin tuntee yhä Ekin läsnäolon. Musiikki lohduttaa. Ekin ystävät tekevät Ekin keskenjääneen Varjojen piiri -soololevyn valmiiksi, työstäen samalla omaa suruaan. Mukana myös Hannu Stark, Jussi Suonikko, Ilari Autio ja Tomi Isoviita.

  • Eki joutuu kuolemanpelon kanssa aivan kasvokkain. Janita ojentaa hänelle vihon ja sinne syntyy lyriikat, joissa Eki kertoo pelkääväänsä. Kuoleman lähestyessä hän jatkaa musiikin tekemistä, ja rakastamista, ihan viimeisiin hetkiin saakka. Mukana myös Ekin sisko Pilvi Ingebrigtsen.

  • Syövän uusiutuessa, Eki ja Janita joutuvat uudelleen tilanteeseen, missä lääkäri antaa heidän yhteiselle elämälleen aikarajan. Sairastaminen nostaa pintaan pettymyksen ja vihan tunteita, mutta myös keskittymistä tärkeisiin asioihin. Mukana sairastamisessa kulkee Ekin musiikki, jota hän tekee ja soittaa lakkaamatta. Läheisille musiikki on suuri voimanlähde. Mukana Ekin sisko, Pilvi Ingebrigtsen.

  • Janita ja Eki ottavat tilanteen vastaan rohkeasti yhdessä. He päättävät olla pelkäämättä syöpää ja siitä puhumista. Hoitorumba alkaa, yllättävin seurauksin. Mukana myös Hannu Stark, Jussi Suonikko, Ilari Autio ja Tomi Isoviita.

  • Janita Rantanen tapaa Ekin Tampereella baarissa ja ihastuu komeaan ja huolettomaan mieheen heti. Eki on Erik Ingebrigtsen, ivalolainen räppäri, joka tunnetaan nimeltä Edorf. Janita ja Eki rakastuvat ja muuttavat yhteen asumaan, mutta mukaan muuttaa myös syöpä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Kuuntele myös

    Muualla Yle.fi:ssä