Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Mitä mietit, Ronja Salmi?

Mitä mietit, Ronja Salmi?: Onko ilmastoahdistus ihmiselle hyväksi ja miten sen kanssa pitäisi elää? Ronja Salmi vastaa tutkija Panu Pihkalan kanssa

  • 2 min
  • toistaiseksi

Mitä mietit, Ronja Salmi? -ohjelman 3. jaksossa pohditaan pelkoja: ilmastonmuutosta, maailmanloppua ja sotaa.

Tutkija ja teologi Panu Pihkala on erikoistunut ilmastoahdistukseen. Pihkala pitää ilmiötä merkittävänä: moni kokee sitä, mutta siitä puhutaan todella vähän.

Ronja ja Panu pohtivat yhdessä, onko ilmastoahdistus hyväksi ja miten sen kanssa pitäisi elää. Ja pitäisikö meidän järjestää luonnon suru- ja muistohetkiä?

Mitä mietit Ronja Salmi? Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa ma 9.3. klo 21.30.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Mitä mietit, Ronja Salmi?

Uusi 3. kausi Areenassa 17.3.

Ronja Salmi kohtaa lämpimällä otteella ja ammattimaisella herkkyydellä rohkeita ihmisiä, jotka ovat valmiita kertomaan oman tarinansa. Luvassa on tunteikkaita hetkiä ja aitoja kohtaamisia myös eri tavalla ajattelevien ihmisten kanssa. Mitä mietit, Ronja Salmi? 3. kaudella käännetään katseet muun muassa kannabikseen, kuukautisiin, ADHD:hen, pettämiseen ja astrologiaan. Nuorille aikuisille suunnattu asiaohjelma puhuttelee katsojia ennakkoluulottomalla asenteellaan käsitellä kipeitäkin aiheita. Myös kaudet 1-2 Areenassa toistaiseksi.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä