Katsottavissa ulkomailla
Mitä mietit, Ronja Salmi?

Mitä mietit, Ronja Salmi?: Onko ilmastoahdistus ihmiselle hyväksi ja miten sen kanssa pitäisi elää? Ronja Salmi vastaa tutkija Panu Pihkalan kanssa

  • 2 min
  • toistaiseksi

Mitä mietit, Ronja Salmi? -ohjelman 3. jaksossa pohditaan pelkoja: ilmastonmuutosta, maailmanloppua ja sotaa.

Tutkija ja teologi Panu Pihkala on erikoistunut ilmastoahdistukseen. Pihkala pitää ilmiötä merkittävänä: moni kokee sitä, mutta siitä puhutaan todella vähän.

Ronja ja Panu pohtivat yhdessä, onko ilmastoahdistus hyväksi ja miten sen kanssa pitäisi elää. Ja pitäisikö meidän järjestää luonnon suru- ja muistohetkiä?

Mitä mietit Ronja Salmi? Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa ma 9.3. klo 21.30.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Mitä mietit, Ronja Salmi?

Ronja Salmen tavoitteena on murtaa tabuja, kohdata ennakkoluulottomasti eri tavalla ajattelevia ihmisiä ja kyseenalaistaa omia ennakkoasenteitaan. Ronja on utelias tutkimusmatkailija. Hän haluaa ymmärtää - ilman vastakkainasettelua, aidon avoimesti. Tunne on johtolanka, mutta tutkiessa asiat muuttuvat monimutkaisiksi. Lopulta ristiriidan kanssa eläminen avaa sirpaleista todellisuutta. Ronja tapaa asiantuntijoita, keskustelee eri ikäisten naisten kanssa ja kokeilee uusia asioita. Sarja rohkaisee kysymään ja hankkimaan tietoa, sekä antaa vertaistukea samankaltaisten asioiden kanssa painiville.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä