Katsottavissa vain Suomessa
Sisko ja sen veli

Jakso 3

  • 31 min
  • 7 kk 1 pv

3/6. Immu järjestää itselleen ja Tuijalle tietokonetreffit. Tulokset ovat yllättäviä. Kun Immun tietokoneheila onnistuu pilaamaan sisarusten järjestämät kotihipat, joutuvat he jälleen turvautumaan tietokoneen apuun. Tällä kertaa koneen tarjous on kerta kaikkiaan mykistävä. (1986)

Rooleissa: Tuija Ernamo (Tuija), Ilmari Saarelainen (Immu), Jykä Pietinen (CP-vammainen Hannu Ojutniemi), Teija Auvinen (Päivi), Tommi Auvinen (treffitoimiston toimitusjohtaja), Pirjo Sundqvist (Seija), Harri Laurikka (sokea), Maria Laurikka (rahastaja), Rauno Niinimäki (diskon portsari), Sirkka Alvinen (diskon hovimestari), Esko Alasorvari (esirukoilija), Jukka Santikko (Sorsapuiston portsari), Hannu Kylä-Laaso (tuijottaja myssyssä), Pirkko Kylä-Laaso (tuijottajan kaveri) ja Sirpa Taivainen (tarjoilija Sorsapuistossa). Käsikirjoittaja ja ohjaaja: Neil Hardwick. Musiikki: Risto Hiltunen.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Sisko ja sen veli

Tuija ja Immu, yli kolmekymppiset kotona asuvat sisarukset, eivät ole oikein saaneet otetta elämäänsä. Tuija on bingoemäntä ja Immu kymmenettä vuotta kirjoilla yliopistossa. Isän kuolema vie perimmäisten kysymysten äärelle ja sysää kohti elämänmuutosta. Sisarusten kyydissä pääsee mm. vainajan viimeisen toiveen äärelle, sokkotreffeille ja testeihin terveyskeskuksessa. Kuusiosainen komediasarja on TV2 Viihdetoimituksen tuotanto vuodelta 1986.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä