Sisko ja sen veli

Jakso 4: Luuloja ja tauteja

  • 28 min
  • 8 kk 26 pv

4/6. Tuija alkaa epäillä pahinta ja hakeutuu lääkäriin. Häntä saattamassa olevan Immunkin epäilykset heräävät. Syynä ei kuitenkaan ole Tuija vaan uusi tyttöystävä, jolta Immu epäilee saaneensa muutakin kuin hellyyttä.

Rooleissa: Ilmari Saarelainen (Immu), Tuija Ernamo (Tuija), Maria Aro (potilas terveyskeskuksessa), Seppo Maijala (Tuijan lääkäri), Raili Veivo (Immun lääkäri), Anu Hälvä (Immun tuttava), Ritva Jalonen (Ritva), Marja-Sisko Aimonen (tarjoilija), Kari Kurki (portsari), Maria Laurikka (junaemäntä), Pekka Pusa (häirikkö), Matti Viironen (bussinkuljettaja). Käsikirjoittaja ja ohjaaja: Neil Hardwick. Musiikki: Risto Hiltunen.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Sisko ja sen veli

Tuija ja Immu, yli kolmekymppiset kotona asuvat sisarukset, eivät ole oikein saaneet otetta elämäänsä. Tuija on bingoemäntä ja Immu kymmenettä vuotta kirjoilla yliopistossa. Isän kuolema vie perimmäisten kysymysten äärelle ja sysää kohti elämänmuutosta. Sisarusten kyydissä pääsee mm. vainajan viimeisen toiveen äärelle, sokkotreffeille ja testeihin terveyskeskuksessa. Pääosissa Tuija Ernamo ja Ilmari Saarelainen. Käsikirjoitus ja ohjaus Neil Hardwick. TV2 Viihdetoimitus (1986)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä