Sisko ja sen veli

Jakso 2: Immun iltakerho ja Svoinutin tapaus

  • 30 min
  • 8 kk 29 pv

2/6. Tuija lähtee tutkimaan mitä Immu puuhailee iltaisin. Puuhapaikalle pöllähtää myös Immun entinen tyttöystävä, jonka tuomat "mannermaiset tuulahdukset" eivät oikein tunnu täsmäävän sisarusten ajatusmaailman kanssa. Lopulta koko juttu alkaa suorastaa löyhkätä.

Rooleissa: Tuija Ernamo (Tuija), Ilmari Saarelainen (Immu), Ritva Jalonen (Ulpu), Esko Raipia (Paavo Elstelä), Tiina Weckström (vaimo), Maria Laurikka (rahastaja), Pentti Järventie (talon katsoja), Raija Mikkola (taidekerhon vetäjä) ja Mikko Männistö (katselija taidehallissa). Käsikirjoittaja ja ohjaaja: Neil Hardwick. Musiikki: Risto Hiltunen.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle Areena
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Sisko ja sen veli

Tuija ja Immu, yli kolmekymppiset kotona asuvat sisarukset, eivät ole oikein saaneet otetta elämäänsä. Tuija on bingoemäntä ja Immu kymmenettä vuotta kirjoilla yliopistossa. Isän kuolema vie perimmäisten kysymysten äärelle ja sysää kohti elämänmuutosta. Sisarusten kyydissä pääsee mm. vainajan viimeisen toiveen äärelle, sokkotreffeille ja testeihin terveyskeskuksessa. Pääosissa Tuija Ernamo ja Ilmari Saarelainen. Käsikirjoitus ja ohjaus Neil Hardwick. TV2 Viihdetoimitus (1986)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä