Reinikainen

Jakso 12: Hämeenperästä kuuluu

  • 29 min
  • toistaiseksi

12/15. Vanhuksetko muka väsyneitä päivittelee Reinikainen erään herttaisen vanhan naisen pistäessä sekä hänen että Hämeenperän poliisin, Mäyräsen, ja vieläpä vanhainkodin päiväjärjestyksen sekaisin.

Rooleissa: Tenho Saurén (Reinikainen), Tuija Vuolle (Aili), Antti Seppä (Kataja), Seppo Maijala (Jänkälä), Mauri Kuosmanen (Ek), Pentti Kultala (Hautamäki), Kalevi Honkanen (Mäyränen), Hellin Auvinen-Salmi (Lempi), Toivo Lehto (Wikström), Riitta Laurila (poliisi), Reino Raitanen (juoppo), Kalevi Pukuri (vieras mies), Pia Pyykkö (hoitaja), Jorma Silvennoinen (poliisi), Kimmo Sauren (poliisi), Hanna Jäntti, Aulikki Uusi-Panula, Milla Uusi-Panula, Kari Valkama, Sami Valkama ja Toivo Jäntti (bussimatkustajat) sekä Toivo Jäntti, Pekka Jalava, Aatos Haapanen, Onni Lindholm ja Erkki Lampinen (vanhainkodin miehet). Käsikirjoittajat: Neil Hardwick ja Jussi Tuominen. Ohjaaja: Jouni Tuokkola. Musiikki: Risto Hiltunen.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Reinikainen

Konstaapeli Reinikainen pistää niin maan perusteellisesti asiat kuntoon ja konnat kuriin. Maalta muuttaneella konstaapelilla on totuttelemista kaupunkilaispoliisin työtapoihin ja kiireiseen elämänrytmiin - muilla taas totuttelemista Artturi Sakari Reinikaiseen. Hurtti huumori ja suunpieksäntä riipivät työkaverien hermoja, mutta vauhtia riittää ja tuloksia kieltämättä tulee. Reinikainen-sarja on TV2 Viihdetoimituksen tuotanto vuosilta 1982 - 1983.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä