Reinikainen

Jakso 14: Läksiäiset

  • 30 min
  • toistaiseksi

14/15. Lempi Reinikainen järjestää pojalleen Artturi Sakarille niin kovan palan purtavaksi, että tämän terveys alkaa horjua. Mutta Reinikainen ei olisi Reinikainen ellei hän sairasvuoteellakin tekisi töitä.

Rooleissa: Tenho Saurén (Reinikainen), Antti Seppä (Kataja), Seppo Maijala (Jänkälä), Pentti Kultala (Hautamäki), Mauri Kuosmanen (Ek), Esko Roine (Ek), Hellin Auvinen-Salmi (Lempi), Pentti Järventie (potilas), Saara Markkanen (neuvokki), Seppo Korpela (puhuva pummi), Riitta Laurila (radisti), Sirkka Alvinen (hoitaja), Pentti Peltonen (lääkäri), Jukka Ahonen (päivystäjä), Seppo Mäcklin (viittoileva mies), Miisa Kuivanen (hoitaja), Toivo Jäntti, Pekka Jalava, Aatos Haapanen, Onni Lindholm, Erkki Lampinen, Eino Katajamäki, Lyyli Lampinen ja Helvi Norrgård (vanhainkodin asukkaat) sekä Arvi Kaukolammi, Kari Hakanen, Ilkka Piispanen, Matti Voutilainen, Ari Lehtinen ja Jussi Tuominen (pummit). Käsikirjoittajat: Neil Hardwick ja Jussi Tuominen. Ohjaaja: Jouni Tuokkola. Musiikki: Risto Hiltunen.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Reinikainen

Konstaapeli Reinikainen pistää niin maan perusteellisesti asiat kuntoon ja konnat kuriin. Maalta muuttaneella konstaapelilla on totuttelemista kaupunkilaispoliisin työtapoihin ja kiireiseen elämänrytmiin - muilla taas totuttelemista Artturi Sakari Reinikaiseen. Hurtti huumori ja suunpieksäntä riipivät työkaverien hermoja, mutta vauhtia riittää ja tuloksia kieltämättä tulee. Reinikainen-sarja on TV2 Viihdetoimituksen tuotanto vuosilta 1982 - 1983.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä