Reinikainen

Jakso 15: Väliaikaista kaikki on vaan

  • 30 min
  • toistaiseksi

15/15. Vappu, suomalainen kevätkarnevaali on poliisin tiloissa tuiki toisenlainen kuin kadulla, toreilla ja kapakoissa, tai oli ennen Reinikaisen taloon tuloa.

Rooleissa: Tenho Saurén (Reinikainen), Tuija Vuolle (Aili), Antti Seppä (Kataja), Seppo Maijala (Jänkälä), Pentti Kultala (Hautamäki), Mauri Kuosmanen (Ek), Esko Roine (Rautakallio), Sakari Mustonen (taksikuski), Ensi Järvinen (mummo), Juha Niemi (lehtipoika), Erkki Minkkinen (vappurihkaman myyjä), Riitta Laurila (poliisi), Maija-Liisa Heiskari (todistaja), Leena Lindell (Arean virkailija), Esko Alasorvari (poliisitaiteilija), Jyrki Tuomaala (poliisikuoron johtaja), Maarit Saukoniemi (Rautakallion vaimo), Neil Hardwick (itsensäpaljastaja), Harri Strömberg (pitkätukka), Merja Tuominen (sokea nainen), Harri Ekonen (rengasliikkeen myyjä) sekä Olli-Matti Oinonen, Marek Urbanski ja Paavo Peltonen (turistit), Jouko Koski, Reino Rantanen, Reijo Högmän ja Martti Kokko (juopot), Riitta Lohiluoma ja Hilkka Raitanen (poliisien vaimot), Harri Sarpamo, Matti Ainasoja ja Juhani Auvinen (Nokian juopot). Käsikirjoittajat: Neil Hardwick ja Jussi Tuominen. Ohjaaja: Jouni Tuokkola. Musiikki: Risto Hiltunen

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle TV2
  • Yle TV2
  • Yle TV2
  • TV Finland
  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Klipit

Reinikainen

Tiistaisin, Yle TV2

Konstaapeli Reinikainen pistää niin maan perusteellisesti asiat kuntoon ja konnat kuriin. Maalta muuttaneella konstaapelilla on totuttelemista kaupunkilaispoliisin työtapoihin ja kiireiseen elämänrytmiin - muilla taas totuttelemista Reinikaiseen. Hurtti huumori ja suunpieksäntä riipivät työkaverien hermoja, mutta vauhtia riittää ja tuloksia kieltämättä tulee. Pääosissa Tenho Saurén, Tuija Vuolle, Kalevi Honkanen, Pentti Kultala, Mauri Kuosmanen, Seppo Maijala ja Esko Roine. Käsikirjoitus Neil Hardwick ja Jussi Tuominen. Ohjaus Jouni Tuokkola. TV2 Viihdetoimitus (1982-1983)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä