Tuija Pehkonen

Reino Nordin: Elämään pitää heittäytyä

 • 57 min
 • toistaiseksi

Reino Nordin vaikuttaa onnellisemmalta kuin koskaan. Vaikuttaa siltä, että jokin elämässä on muuttunut, eikä kyse ole pelkästään musiikkiuran lähtemisestä hurjaan lentoon.
Millaiset asiat Reinolle tällä hetkellä ovat arvokkaita?

Lähetykset

 • ke 25.4.2018 13.02 • Yle Puhe

Jaksot

 • Miten lastenkodissa kasvaneesta raikulilapsesta ja ongelmanuoresta kasvoi tähti? Mikael Gabrielin tarina on toisenlainen tarina menestykseen.
  Nykyisin koko kansan ihailema artisti saa paljon rajuakin palautetta ja viestejä nuorilta, jotka samaistuvat MG:n tarinaan. Mutta tuntuuko esikuvan taakka ja viitta joskus liiankin raskaalta kantaa?

 • Tänä vuonna sinivalkoinen ääni, Katri Helena juhlii 55-vuotistaiteilijajuhlaansa. Mutta miten artistikonkari näkee viihdebisneksen muutoksen? Ja entä miten hän itse kokee voimanaisen rooolinsa?

 • Entinen huippu-uimari Hanna-Maria Seppälä ajautui identiteettikriisiin lopetettuaan kilpauransa jouluna 2016. Miten uusi elämä on rakentunut ja millaisia eväitä ammattilaisurheilijan arki antoi uran jälkeiseen elämään?

 • Duudsoneiden Rabbit Films tuotantoyhtiö on muun muassa Duudsonit tulivat taloon, Posse, Haluatko miljonääriksi Suomi ja Arman -sarjojen takana. Viime vuonna Rabbitin Huippujengi –formaatti myytiin Jenkkeihin Googlen omistamalle YouTubeRed –palvelulle, Duudsoneiden Activity parkkeja on avattu useisiin kaupunkeihin. Duudsoneista on tehty elokuva, kirja ja postimerkki. Mutta millainen paine kaiken tuon jälkeen on säilyttää ystävyys kunnossa, kun kyseessä onkin bisnes ja isot rahat? Duudsoneiden Jarppi vastaamassa tähän. Jarpin äiti saa myös kertoa siitä, millaista on ollut seurata oman pojan rämäpäisyyttä ihan läheltä.

 • Reino Nordin vaikuttaa onnellisemmalta kuin koskaan. Vaikuttaa siltä, että jokin elämässä on muuttunut, eikä kyse ole pelkästään musiikkiuran lähtemisestä hurjaan lentoon.
  Millaiset asiat Reinolle tällä hetkellä ovat arvokkaita?

 • Ronja Salmi on 25 vuotiaana toimittaja, kirjailija, yrittäjä, juontaja ja Helsingin kirjamessujen ohjelmajohtaja. Ronjan tahti hengästyttää ja ihastuttaa, mutta miten nainen itse suhtautuu menestykseensä? Ja miltä lasikattojen rikkominen tuntuu?

 • Anne Kukkohovi oli 90-luvulla yksi Suomen tunnetuimmista, kansainvälistä mallinuraa tekevistä suomalaisista malleista. Sen jälkeen tuli ura AD:na mainostoimistossa, sitten tv-työt ja vuonna 2013 yrittäjyys oman kosmetiikkabrändin parissa. Mitä nämä maailmat ovat Annelle opettaneet ja miten Kukkohovi on oppinut sietämään kaikkea sitä, mitä julkinen työ on tuonut mukanaan?

 • Suomen ensimmäinen ja ainoa kahden Michelin-tähden kokki ja ravintoloitsija Hans Välimäki vieraana. Hansin tarinan kertova Patakuningas -kirja julkaistiin juuri ja mies valottaa ensimmäisen kerran pakkomieleistä haluaan kolmatta tähteä kohtaan. Millaisia uhrauksia työ on vaatinut? Ja löytyykö tiukkuudestaan tunnetusta miehestä pehmeämpää puolta?

 • Sanni on instagramissa suositumpi kuin Cheek. Mutta mitä nuoren naisen suosion takaa paljastuu? Entä onko Sanni tahtomattaan vai tarkoituksellisesti provokatiivinen? Entä miltä tuntuu olla niin kovasti mielipiteitä jakava persoona?

 • Matti Suur-Hamari voitti kultaa Peyongchangin paralympialaisissa lumilautacrossissa kruununa tähänastiselle uralleen.
  8 vuotta sitten vasemman jalkansa moottoripyöräonnettomuudessa menettänyt mies on voittanut tähän mennessä kaiken, mikä on voitettavissa. Hän on kolminkertainen maailmanmestari, X-Games -voittaja ja nyt myös olympiavoittaja ja -mitalisti. Miten voi olla mahdollista, että kipinä huippu-urheiluun syntyi vasta onnettomuuden jälkeen? Ja millainen mies Peyonghancista palasi kotiin?

 • Juuri neljäkymmentä täyttänyt Henri Alen omistaa neljä ravintolaa ja painaa itse edelleen pitkää päivää kyökin puolella. Mikä saa hänet jatkamaan vuodesta toiseen? Vielä pari vuotta takaperin yrittäjä ei kokenut olevansa menestynyt, mutta mikä on tilanne nyt? Ja miten Henkka mittaa menestystä?

 • Tuoreinta Tuntematonta sotilasta katsotaan ja kiitellään meillä ja maailmalla. Mutta millainen mies on yli miljoona katsojaa teattereihin keränneen elokuvan ohjaaja?

  Haastattelussa selvitellään myös, mitä Aku itse ajattelee menestyksestä ja vieläkö häneltä löytyy tulevaisuuden haaveita. Ja mitä Akusta ajattelee ex-vaimo Laura Malmivaara?

  Kaikki selviää radioselfiessä Tuija Pehkosen vieraana.

Kuuntele myös

  Muualla Yle.fi:ssä