Au pairit Miamissa

”Mä arvostaisin sitä, että pääsisin istumaan sohvalle” - Matleena oppii maailmalla arvostamaan pieniä asioita

  • 1 min
  • toistaiseksi

Matleena oppii arvostamaan sitä miten hyvin asiat ovat Suomessa. Pienet arjen asiat muistuttaa siitä, miten pienestä onnellisuus on joskus kiinni.

- Kun täällä on ollut jo yhdeksän päivää ilman huonekaluja, niin sitä siis oikeesti rupee arvostaa. Siis sohva on meille niin perusasia, mutta tällä hetkellä mä arvostaisin niin paljon sitä, että mä vaan pääsisin istumaan sohvalle, Matleena purkaa mieltään päiväkirjakameralle.

Alussa au pairien väliaikaisasunnossa ei ollut sohvaa.

- Mä oon täällä joka päivä istunu lattialla ja siinä sattuu selkään ja se on, siis ei lattialla oo kiva istua.

Joskus lähelle näkee kun matkustaa kauas.

- Nyt oikeesti tajuaa, että miten hyvin on sellaisetki asiat, että meillä on sohvat Suomessa ja no siis kaikkialla muuallakin teollisuusmaissa, että meillä on sohvat.

Extraklippi Au pairit Miamissa -sarjan kuvauksista: tätä et näe jaksoissa. Sarjan kaikki jaksot Yle Areenassa. Jaksot esitetään myös Yle TV2:lla torstai-iltaisin.

Ohjelman tiedot

Kuva 16:9

TV-lähetyksen ääniraidat suomi stereo

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Au pairit Miamissa

Reality-sarjan viides kausi

Au pairit -sarjan viidennellä kaudella lennetään elämäniloiseen ja aurinkoiseen Miamiin. Kaupunki on värikäs sekoitus pilvenpiirtäjiä, surffaajia, eläkeläisiä sekä latinokulttuuria. Matkaan lähtevät Jane, Joona, Matleena ja Neea, joista jokainen haluaa kokeilla siipiensä kantavuutta kaukana kotoa.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä