Katsottavissa ulkomailla
Reinikainen

Jakso 10: Soutuvenheellä Kiinaan

  • 30 min
  • toistaiseksi

10/15. Haaparannassa sattunut onnettomuus herättää poliisiasemalla monenlaista hämminkiä. Kumpi on soveliaampi kertomaan tapauksesta omaisille: oikeita sanoja etsivä Ek vai niitä ronskisti laukova Reinikainen? (1983)

Rooleissa: Tenho Saurén (Reinikainen), Antti Seppä (Kataja), Pentti Kultala (Hautamäki), Ulla-Maija Siikavire (Pirjo), Martti Palo (Veli), Mauri Kuosmanen (Ek), Esko Roine (Rautakallio), Keijo Lindroos (vahtimestari), Riitta Laurila (naispoliisi), Ensi Järvinen (juoppo nainen), Aatu Koskensilta (vauva). Käsikirjoittajat: Neil Hardwick ja Jussi Tuominen. Ohjaaja Jouni Tuokkola. Musiikki: Risto Hiltunen.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle TV2
  • Yle TV2
  • TV Finland
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Klipit

Reinikainen

Lauantaisin, Yle TV2

Konstaapeli Reinikainen pistää niin maan perusteellisesti asiat kuntoon ja konnat kuriin. Maalta muuttaneella konstaapelilla on totuttelemista kaupunkilaispoliisin työtapoihin ja kiireiseen elämänrytmiin - muilla taas totuttelemista Artturi Sakari Reinikaiseen. Hurtti huumori ja suunpieksäntä riipivät työkaverien hermoja, mutta vauhtia riittää ja tuloksia kieltämättä tulee. Reinikainen-sarja on TV2 Viihdetoimituksen tuotanto vuosilta 1982 - 1983.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä