Reinikainen

Jakso 10: Soutuvenheellä Kiinaan

  • 30 min
  • toistaiseksi

10/15. Haaparannassa sattunut onnettomuus herättää poliisiasemalla monenlaista hämminkiä. Kumpi on soveliaampi kertomaan tapauksesta omaisille: oikeita sanoja etsivä Ek vai niitä ronskisti laukova Reinikainen?

Rooleissa: Tenho Saurén (Reinikainen), Antti Seppä (Kataja), Pentti Kultala (Hautamäki), Ulla-Maija Siikavire (Pirjo), Martti Palo (Veli), Mauri Kuosmanen (Ek), Esko Roine (Rautakallio), Keijo Lindroos (vahtimestari), Riitta Laurila (naispoliisi), Ensi Järvinen (juoppo nainen), Aatu Koskensilta (vauva). Käsikirjoittajat: Neil Hardwick ja Jussi Tuominen. Ohjaaja Jouni Tuokkola. Musiikki: Risto Hiltunen.

Ohjelman tiedot

Kuva SD

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Tekstitys ohjelmatekstitys (suomi)

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

  • Yle TV2
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Ei tulossa olevia jaksoja

Klipit

Reinikainen

Konstaapeli Reinikainen pistää niin maan perusteellisesti asiat kuntoon ja konnat kuriin. Maalta muuttaneella konstaapelilla on totuttelemista kaupunkilaispoliisin työtapoihin ja kiireiseen elämänrytmiin - muilla taas totuttelemista Artturi Sakari Reinikaiseen. Hurtti huumori ja suunpieksäntä riipivät työkaverien hermoja, mutta vauhtia riittää ja tuloksia kieltämättä tulee. Reinikainen-sarja on TV2 Viihdetoimituksen tuotanto vuosilta 1982 - 1983.

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä