Käytät selainta joka on vanhentunut tai ei kuulu Yle Areenan tukemiin selaimiin. Suosittelemme lataamaan Mozilla Firefoxin tai Google Chromen. Lue lisää täältä
Turhuuden turuilla

Jakso 1: Vihollisen vanavedessä

  • 47 min
  • ei katsottavissa

1/7. Raikas uusi tulkinta puhaltaa pölyt William Makepeace Thackerayn romaaniklassikosta. Luokkajako jyrää, ja sen kiikkerillä tikapuilla pohjalta on pitkä matka huipulle. Paitsi jos tietää mitä tahtoo ja on tarpeeksi sinnikäs, kuten Becky Sharp.

Ohjelman tiedot

Alkuperäisnimi Vanity Fair

Kuva 16:9 HD

TV-lähetyksen ääniraidat englanti stereo englanti 5.1-ääni

Tekstitys suomi

Katsottavissa vain Suomessa

Lähetykset

  • Yle TV1
Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei katsottavissa olevia jaksoja tällä hetkellä.

Ei tulossa olevia jaksoja

Turhuuden turuilla

Sähäkkä brittisarja klassikkoromaanin neidosta

Raikas uusi tulkinta puhaltaa pölyt pois William Makepeace Thackerayn romaaniklassikosta. 1800-luvun Britanniassa luokkajako on voimissaan, ja sen kiikkerillä tikapuilla pohjalta on pitkä matka huipulle. Becky Sharp on sivistynyt ja sanavalmis tyttökoulun opettajatar, jolla on tilannetajua, ainakin niin halutessaan. Syntyperältään alhainen vaan sitäkin viehättävämpi neiti Sharp aikoo saada elämältä kaiken. Becky pyrkii arvoiseensa asemaan naisellisin keinoin, ja soveliaita tilaisuuksia ja höynäytettäviä miehiä tulee toki vastaan joka käänteessä. Saako Becky lopulta palkintonsa, ja tekeekö se hänet onnelliseksi? Pääosissa: Olivia Cooke, Martin Clunes. (Vanity Fair, Britannia, 2018.)

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä