Heikki ja Kaija

Jakso 8: Taitaa tulla tosi

  • 27 min
  • toistaiseksi

8/42. Kaijan isä on hiljattain kuollut ja leskeksi jäänyt äiti aikoo myydä maatilansa. Heikki ja Kaija toivovat, että äiti muuttaisi heidän luokseen kaupunkiin taloon, jonka he aikovat ostaa. Mutta äidillä on muita suunnitelmia. (1967)

Rooleissa: Vili Auvinen (Heikki), Eila Roine (Kaija), Raakel Laakso (Kaijan äiti) ja Pentti Järventie (autonkuljettaja). Käsikirjoittaja: Reino Lahtinen. Ohjaaja: Pertti Nättilä.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Heikki ja Kaija

Televisiosarja Heikki ja Kaija kertoo tavallisen tamperelaisen työläisperheen elämästä sekä ihmisistä heidän ympärillään. Heikki on metallimies ja Kaija jäänyt Jannen synnyttyä kotiäidiksi. Arki tuo tullessaan niin iloja kuin suruja ja huoli toimeentulosta on koko ajan läsnä. Huumori ja kahvi auttavat lähes aina. Perhesarja on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vuosilta 1965-1971. Käsikirjoitus - Reino Lahtinen Ohjaus - Pertti Nättilä Henkilöohjaus - Vili Auvinen Pääosissa: Eila Roine - Kaija, Vili Auvinen - Heikki, Janne Auvinen - Janne, Rakel Laakso - Kaijan äiti, Liisa Roine - Lissu, Veijo Pasanen - Antero, Sylvi Salonen - Lahtiska, Ahti Haljala - Mestari

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä