Heikki ja Kaija

Jakso 20: Iloinen perhetapahtuma

  • 23 min
  • toistaiseksi

20/42. Kaijan äiti ja Lahtiska ovat Lehtisillä kylässä. Tuore isä Antero kertoo Lissun synnyttäneen pojan aamulla. Hän on unohtanut kertoa vauvauutisen Lissun vanhemmille. (1968)

Rooleissa: Eila Roine (Kaija Lehtinen), Vili Auvinen (Heikki Lehtinen), Veijo Pasanen (Antero), Sylvi Salonen (Lahtiska), Rakel Laakso (Raakel Laakso) (Kaijan äiti), Janne Auvinen (Janne). Käsikirjoittaja Reino Lahtinen. Ohjaaja Pertti Nättilä.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Heikki ja Kaija

Televisiosarja Heikki ja Kaija kertoo tavallisen tamperelaisen työläisperheen elämästä sekä ihmisistä heidän ympärillään. Heikki on metallimies ja Kaija jäänyt Jannen synnyttyä kotiäidiksi. Arki tuo tullessaan niin iloja kuin suruja ja huoli toimeentulosta on koko ajan läsnä. Huumori ja kahvi auttavat lähes aina. Perhesarja on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vuosilta 1965-1971. Käsikirjoitus - Reino Lahtinen Ohjaus - Pertti Nättilä Henkilöohjaus - Vili Auvinen Pääosissa: Eila Roine - Kaija, Vili Auvinen - Heikki, Janne Auvinen - Janne, Rakel Laakso - Kaijan äiti, Liisa Roine - Lissu, Veijo Pasanen - Antero, Sylvi Salonen - Lahtiska, Ahti Haljala - Mestari

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä