Heikki ja Kaija

Jakso 37: Arkipäivää

  • 26 min
  • toistaiseksi

37/42. Kervisen juopottelu herättää närää Heikin työpaikalla. Aikanaan on päätetty, ettei työmaalla juoda alkoholia. Kervinen muistuttaa, että firmassa on rikottu työaikalakia ja sosiaalitiloissakin on puutteita. (1970)

Rooleissa: Eila Roine (Kaija), Vili Auvinen (Heikki), Ahti Haljala (mestari), Tauno Karvonen (Kervinen), Kari Kihlström (Koskinen), Mauri Kuosmanen (Koistinen), Erkki Thil (Kaivola), Yrjö Kallionpää (Kymäläinen), Erkki Pirinen (Virtanen). Käsikirjoittaja Reino Lahtinen. Ohjaaja Pertti Nättilä.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Heikki ja Kaija

Televisiosarja Heikki ja Kaija kertoo tavallisen tamperelaisen työläisperheen elämästä sekä ihmisistä heidän ympärillään. Heikki on metallimies ja Kaija jäänyt Jannen synnyttyä kotiäidiksi. Arki tuo tullessaan niin iloja kuin suruja ja huoli toimeentulosta on koko ajan läsnä. Huumori ja kahvi auttavat lähes aina. Perhesarja on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vuosilta 1965-1971. Käsikirjoitus - Reino Lahtinen Ohjaus - Pertti Nättilä Henkilöohjaus - Vili Auvinen Pääosissa: Eila Roine - Kaija, Vili Auvinen - Heikki, Janne Auvinen - Janne, Rakel Laakso - Kaijan äiti, Liisa Roine - Lissu, Veijo Pasanen - Antero, Sylvi Salonen - Lahtiska, Ahti Haljala - Mestari

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä