Heikki ja Kaija

Jakso 35: Kaksi maailmaa

  • 26 min
  • toistaiseksi

35/42. Erilaiset arvomaailmat törmäävät, kun yläkerran nuori radikaali vuokralainen Marjukka ajautuu kiistelemään Heikin sotaveteraani-isän kanssa. (1970)

Rooleissa:Vili Auvinen (Heikki), Eila Roine (Kaija), Toivo Lehto (Heikin isä), Raili Veivo (Raili), Marjukka Halttunen (Marjukka) ja Janne Auvinen (Janne). Käsikirjoittaja: Reino Lahtinen. Ohjaaja: Pertti Nättilä.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Heikki ja Kaija

Televisiosarja Heikki ja Kaija kertoo tavallisen tamperelaisen työläisperheen elämästä sekä ihmisistä heidän ympärillään. Heikki on metallimies ja Kaija jäänyt Jannen synnyttyä kotiäidiksi. Arki tuo tullessaan niin iloja kuin suruja ja huoli toimeentulosta on koko ajan läsnä. Huumori ja kahvi auttavat lähes aina. Perhesarja on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vuosilta 1965-1971. Käsikirjoitus - Reino Lahtinen Ohjaus - Pertti Nättilä Henkilöohjaus - Vili Auvinen Pääosissa: Eila Roine - Kaija, Vili Auvinen - Heikki, Janne Auvinen - Janne, Rakel Laakso - Kaijan äiti, Liisa Roine - Lissu, Veijo Pasanen - Antero, Sylvi Salonen - Lahtiska, Ahti Haljala - Mestari

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä