Heikki ja Kaija

Jakso 36: Ammattimies on ammattimies

  • 28 min
  • toistaiseksi

36/42. Antero ja Lissu esittelevät Heikille ja Kaijalle uutta asuntoaan, jonka hieno hella kiinnostaa etenkin miehiä. Kuvassa paikoin teknisiä häiriöitä. (1970)

Rooleissa: Vili Auvinen (Heikki), Eila Roine (Kaija), Janne Auvinen (Janne), Raakel Laakso (Kaijan äiti), Veijo Pasanen (Antero), Liisa Roine (Lissu) ja Keijo Lindroos (maalari Lehto). Käsikirjoittaja: Reino Lahtinen. Ohjaaja: Pertti Nättilä.

Ohjelman tiedot

Kuva 4:3

TV-lähetyksen ääniraidat suomi mono

Katsottavissa ulkomailla

Lähetykset

Näytä lisätiedotPiilota lisätiedot

Jaksot

Ei tulossa olevia jaksoja

Heikki ja Kaija

Televisiosarja Heikki ja Kaija kertoo tavallisen tamperelaisen työläisperheen elämästä sekä ihmisistä heidän ympärillään. Heikki on metallimies ja Kaija jäänyt Jannen synnyttyä kotiäidiksi. Arki tuo tullessaan niin iloja kuin suruja ja huoli toimeentulosta on koko ajan läsnä. Huumori ja kahvi auttavat lähes aina. Perhesarja on TV2 Teatteritoimituksen tuotanto vuosilta 1965-1971. Käsikirjoitus - Reino Lahtinen Ohjaus - Pertti Nättilä Henkilöohjaus - Vili Auvinen Pääosissa: Eila Roine - Kaija, Vili Auvinen - Heikki, Janne Auvinen - Janne, Rakel Laakso - Kaijan äiti, Liisa Roine - Lissu, Veijo Pasanen - Antero, Sylvi Salonen - Lahtiska, Ahti Haljala - Mestari

Katso myös

    Muualla Yle.fi:ssä